Sminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolója

Forrás: Thinkstock -
sminktrend Párizs Divathét smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel.

DIGITAL WAVE TREND

Az analóg nosztalgia a digitális világunkban. Radikálisan őszinte, igazi aktivista egyéniségek szivárványlázadása, ami a merész színhasználatról árulkodik. Vakítóan fényes neon és metál színek vibráló hatása a szemeken. Intenzív színek, fókuszban a lilával és a kék pigmentekkel. Az arc harmatosan természetes hatású, míg az ajkakon a gazdag színek dominálnak, mint például a klasszikus piros.

Intenzív színek, fókuszban a lilával és a kék pigmentekkel Forrás: Thinkstock

EDGELANDS MOOD TREND

The New Cool! A nyers természetesség hangsúlyozása. Puha, melegséget tükröző, természetes, pasztell tónusok alkalmazását hirdeti. Az arc nedves, vizes hatású, sugárzóan természetes és fényes, míg a szemek finoman festettek. Csak érzékeltetni kell a színhatásokat, nem törekszik a tökéletes kidolgozásokra. Az új semleges szín a rózsaszín, ami ártatlanul ragyogja be az arcodat. Az ajkakat a két színnel festett hatás tartja izgalomba. Az ombre érzésért próbáld ki a sötét és világos árnyalatokat, nagyon izgalmas, ahogy egyik szín a másikba úszik át.

Az ajkakat a két színnel festett hatás tartja izgalomban Forrás: Thinkstock

ENCOUNTER CULTURE TREND

A kultúrák találkozása. Hibrid kialakítás, gazdag színhasználattal. Fókuszban a dzsungelzöld, a tengerkék egy kis nőies csavarral fűszerezve: forró tüzes színek párosításával jön létre ez a temperamentumos életérzés. Az arcra jöhetnek a szuperfényes textúrák, az alapozást nem fixáljuk le, sőt, highlighttal és bronzosítóval tesszük még ragyogóbbá. A szemrevalókhoz a tengerkéket keverjük a dzsungelzölddel, hogy színes, füstös hatású legyen. Magasfényű szemhéjpúderekkel érjük el a vibráló hatást. A lényeg, hogy több színnel készítsd el a szemfestést. Az ajkak intenzívek és precízen kontúrozottak, valamint ultrafényesen ragyognak. A pink és a korall színek dominálnak.

A szemrevalókhoz a tengerkéket keverjük a dzsungelzölddel, hogy színes, füstös hatású legyen Forrás: Thinkstock

CATWALKS MOOD TREND

A párizsi kifutók világát tükrözi ez a fiatalos lendület, ami a színek ünneplése is egyben. Harmatos ragyogás, hosszú szempillák, merész ajkak. Az arc sugárzóan üde, a bőrtónus természetes, egészségtől ragyogó és fényes. A szemfestésben a bátor színhasználat uralkodik. A szempillák meghatározóan hosszúak, szétválasztott, dús és ívelt hatásúak. Az ajakfestésben több szín lesz maghatározó, mint a nude, a pink-brown, az orange-red, a purple-plum, a fényes piros, az élénkvörös, a mély bogyós árnyalatok, és a két tónusú pink telített pigmentek.

Purple-plum ajkak Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.