Story-gála: Tűzvörösben érkezett Horváth Éva

Forrás:Polyák Attila/Origo -
Horváth Éva Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megmutattuk, milyen csodálatos frizurát készítettek a várandós Horváth Évának a Story-gálára, most pedig már azt is látjuk, milyen ruhát viselt. 

A szép kismama tűzvörösben érkezett, egész biztosan minden szem rászegeződött, amikor belépett a hotelbe. Éva egyébként, amióta nyilvánosság elé tárta, hogy babát vár, nem bánja, ha fotózzák, azt mondja, úgyis rövid ideig készülhetnek csak róla pocakos fotók.

Horváth Éva Forrás:Polyák Attila/Origo
Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesznek a Story-gála házigazdáihttp://www.life.hu/trend/20170211-varkonyi-andrea-es-fordos-ze-lesznek-a-story-gala-hazigazdai.htmlMa este rendezik meg az év egyik legnagyobb sztáreseményét, a Story-gálát. Azt még nem tudjuk, kik zsebelhetik a be a díjakat és hogy kik vesznek részt a gigapartin, de azt már igen, hogy a két házigazda Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesz. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoSebestyén Balázs nem zárkózik el a plasztikai műtéttőlhttp://www.life.hu/trend/20170211-sebestyen-balazs-nem-zarkozik-el-a-plasztikai-mutettol-kesobb.htmlKi gondolta volna: ha úgy adódik, akár plasztikai beavatkozást is végeztetne magán Sebestyén Balázs. A műsorvezető egyelőre még nem sürgeti a műtétet, de nem is zárja ki a lehetőségét, hogy később kés alá fekszik. TrendOrigoStory-gála: Leszólták a kommentelők Szabó Zsófi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-leszoltak-a-kommentelok-szabo-zsofi-ruhajat.htmlMegmutatta követőinek Szabó Zsófi, hogy mit visel majd a szombati Story-gálán. A ruha azonban nem nyerte el a publikum tetszését. Mi még nem láttuk az esti outfitjét, úgyhogy még az is elképzelhető, hogy mást visel majd. TrendOrigoMerész ruhát választott a Story-gálára Aleskahttp://www.life.hu/trend/20170211-meresz-ruhat-valasztott-a-story-galara-aleska.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese már pénteken belebújt egy fotó erejéig abba a ruhakölteménybe, amit a szombati Story-gálán visel. TrendOrigoPalvin Barbi félpucér fotójával gyűjti a lájkokathttp://www.life.hu/trend/20170211-palvi-barbi-felpucer-fotojaval-gyujti-a-lajkokat-instagramjan.htmlBár Palvin Barbit láttuk már ennél lengébb szerelésben is, a férfiak úgy vélik: nem lehet megunni. A világhírű magyar modell legfrissebb képe is vérforraló. TrendOrigoStory-gála - Így készült Horváth Éva frizurájahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-igy-keszult-horvath-eva-frizuraja.htmlNem hiányozhat a szombat este megtartott Story-gáláról a sugárzóan szép kismama, Horváth Éva sem. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.