Szabó Zsófi másik ruhát viselt a Story-gálán, mint amit tervezett

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Szabó Zsófi Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó pillanatban gondolhatta meg magát Szabó Zsófi, és mégis másik ruhát választott a Story-gálára, mint amit először kinézett? Hogy miért? Kiderül. 

Zsófi az Instagramon mutatta meg, mit szeretne viselni, és a kommentelők szinte egytől egyig azt írták: nem áll jól neki az a viselet. A szép műsorvezető, aki férjével érkezett a gálára, végül az alábbi fekete ruha mellett döntött, és milyen jól tette.

Szabó Zsófi végül ezt a fekete estélyi ruhát választotta Forrás: Polyák Attila/Oigo

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt Forrás: Polyák Attila/Origo
Story-gála: Medveczky Ilona több mint extrém ruhában bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-medveczky-ilona-tobb-mint-extrem-ruhaban-bulizott.htmlMedveczky Ilona minden évben maradandó élményt nyújt báli szettjeivel, de idén talán még önmagát is felülmúlta. TV + SztárokOrigoStory-gála: ÉNB-bombázóval érkezett VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-vv-soma-enb-bombazoval-story-galazott.htmlVV Soma és az ex-Éjjel-Nappal Budapest-szereplő Luna együtt érkeztek a Story-gálára. Az egzotikus szépség és a VV-győztes sejtelmesen beszéltek kapcsolatukról. TV + Sztárok--Meghurcolásukról mesélt Galambos Lajcsi lánya, Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20170211-meghurcolasukrol-meselt-galambos-lajcsi-lanya-bogi.htmlKépzőművésznek készül Galambos Lajcsi lánya, Bogi, aki már első tárlatát is megnyitotta. Állítja: nem könnyű Galambos névvel érvényesülni. TV + SztárokOrigoStory-gála: Sarka Kata egyedül érkezett: "Nem ez életem partija"http://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-sarka-kata-egyedul-erkezett.htmlSarka Kata egyedül jött a Story-gálára, a válásáról nem volt hajlandó beszélni, de a ruhájáról annál inkább. Azt is elmondta, szereti ezt a rendezvényt, de nem itt fog leginkább felszabadulni. TV + Sztárok--Story-gála: ÉNB-bombázóval érkezett VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-vv-soma-enb-bombazoval-story-galazott.htmlVV Soma és az ex-Éjjel-Nappal Budapest-szereplő Luna együtt érkeztek a Story-gálára. Az egzotikus szépség és a VV-győztes sejtelmesen beszéltek kapcsolatukról. TV + Sztárok--Story-gála: Szellő István nem bulizik Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-szello-istvan-nem-bulizik-magyarorszagon.htmlA Life.hu riportere Szellő Istvánt arról kérdezte, híradósként mennyire tudja elengedi magát egy közéleti rendezvényen. A tévés elmondta, hogyan áll ehhez a kérdéshez, és még arról is beszélt, nézi-e a Barátok köztöt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.