estélyi legszebb Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 11-én, szombat este újra összegyűlt a hazai sztárvilág, a Story-gálán természetesen mindenki a legjobb formáját hozta. Megmutatjuk, hogy kik voltak azok, akiktől leesett az állunk. Megmutatjuk a legszebb ruhákat.

Szebbnél szebb ruhák, gyönyörű frizurák, ünnepi sminkek: mindenki igyekezett a legjobbat kihozni magából a 2017-es Story-gálára. Sokan tényleg olyanok voltak, mintha egy divatmagazinból léptek volna ki, akiknél minden stimmelt, és az összhatás egyszerűen lenyűgöző volt. Megmutatjuk néhányukat!

/1702/Story201721217626




A Story-gála legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legjobban-es-legrosszabbul-oltozott-celebjei.htmlTegnap este a Story-gála vörös szőnyegén vonult fel a magyar celebvilág, mi pedig összeszedtük azokat a ruhákat, amelyeket mindenképpen látnotok kell. Trend--A Story-gála legérdekesebb celebpárjai - Botrányos és csodás összeöltözésekhttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legerdekesebb-celebparjai.htmlAki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. Trend--Medveczky Ilona mindent megmutató ruhája csak vészmegoldás volt?http://www.life.hu/trend/20170212-pomozi-peter-divattervezo-nem-talalta-meltonak-ruhajat-medveczky-ilonahoz-story-gala.htmlMedveczky Ilona az idei Story-gálára minden eddiginél merészebb ruhát választott, de mint kiderült, eredetileg nem ezt a súlyos, függönyszerű darabot viselte volna a rangos eseményen. TrendOrigoStory-gála: Várkonyi Andrea brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20170212-story-gala-varkonyi-andrea-brutalis-dekoltazst-villantott.htmlMióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, a lehetőséget alaposan ki is használja: a Story-gála egyik látványossága lett Andi dekoltázsa... És hogy mit szólt ehhez Bochkor Gábor, jóváhagyta-e a különleges esélyit, illetve hogy a műsorvezető felgyógyult-e már az autóbalesetéből, a Life.hu riporterének elmondta. TrendOrigoMedveczky Ilona 45 éves ruhában érkezett a Story-gálárahttp://www.life.hu/trend/20170211-medveczky-ilona-45-eves-ruhaban-story-galazott.htmlMi nem találtunk szavakat Medveczky Ilona ruhájára, a táncművésznő azonban szívesen beszélt szettjéről, ami 45 éves, és 35 kiló. Azt is elárulta, ebben a súlyos ruhában anno táncolt is, többek között Antal Imrével. TrendOrigoStory-gála: Andor Éva királylányos ruhában tündökölthttp://www.life.hu/trend/20170211-rafinaltan-meresz-ruhaban-tundokolt-a-story-galan-andor-eva.htmlA Tények szép műsorvezetője, Andor Éva egyenesen a stúdióból érkezett a Story-díjátadóra. Arról beszélgettünk vele, mit tekint ma szórakozásnak, és hogyan érzi magát a celebrendezvényen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.