szépségápolás smink vörös szőnyeg Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárjaink bármennyire is szerették volna elvonni a figyelmemet a sminkekről a már túlzásba vitt dekoltázsokkal, hát nem sikerült. Nézzük csak meg közelebbről a szebbnél szebb és rosszabbnál rosszabb sminkeket.

Akik jó arányérzékkel rendelkeztek:

Katy Perry:

Még szoknom kell a szőkeségét, de tökéletes összhangban volt önmagával. Hibátlan alapozás, finom highightjáték az arccsonton és a szemöldökcsonton és szépen rajzolt szemöldök. A szemfestése titokzatos és friss hatását a szemzugban diszkréten megcsillanó highlight, a mozgószemhéján végig futó szikrázó rózsaszín adja, amit megkoronázott egy fekete tusvonallal. A szempillái dúsan íveltek voltak. A mély mályva tónus csak fokozta izgalmas ajkának érzékiségét.

Katy Perry Forrás: AFP/Frazer Harrison

Adele:

Fenséges volt a megjelenése a gálán, tökéletesen választott ruhát, frizurát és sminket a karakteréhez. Alapozás és az arcformázás is hibátlan. A természetes bézs földszínekkel kiemelt szemfestése és a cicásan ívelt tusvonalát csak még hangsúlyosabbá tette a gyönyörűen formázott szemöldöke. Ajkának természetességét finoman hangsúlyozta egy nude-fahéj árnyalatú ajakrúzzsal.

Adele Forrás: AFP/Robyn Beck

Jennifer Lopez:

A szenvedélyes latin díva bombaformában ragyogott a díjátadón. Alapozása trendi és fényes, orcái bronzosítóval élénkítettek, így lett egészségtől kicsattanó és ragyogó a megjelenése. A tökéletes, arányaiban izgalmas füstös szemfestést JLo most is megvillantotta bájaival együtt. Ajkának frissességét egy fényes, nude árnyalatú szájfénnyel hozta izgalomba.

Jennifer Lopez Forrás: AFP/Frazer Harrison

Akiknél az arányok nem úgy alakultak:

Lea Michele:

A szezon aktuális, természetes no makeup alapozása hibátlan volt. Az arcformázása kissé hiányos, erős arccsontjáról hiányzott egy kis árnyék, tompítás, míg a pirosítója megszaladt. Az idei évben a rózsaszín lett az új semleges szín, de sajnos Leának kissé nyúzott lett a megjelenése tőle. A kevesebb néha több. A rózsaszín játék leginkább a világos bőrön mutat jól.

Lea Michele Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Rose Mcgowan:

Az alapozás tökéletes matt hatású volt, de hiányzott az arcformázás finom hangolása, amitől sokkal előnyösebb lett volna. A pirosítóval lehetett volna még segíteni, de valamiért csak megmutatta magát itt-ott, kissé foltosan.A szemöldökig felsatírozott fényes textúra előnytelen volt számára, valamint a szem külső sarkához tett mélyítés sem egyforma. Az ajkára tett metálfényű barnás árnyalat feltette az i-re a pontot, nagyon előnytelen volt számára.

Rose McGowan Forrás: AFP/Frazer Harrison

Lady Gaga

Vakmerően bátor, amúgy bírom a csajt. Fergeteges show-t nyomott a Metallicával. A tőle megszokott lázadás már természetes. Az idei gálán a punk-rock szerelése teljesen rendben volt és ha úgy nézzük, a sminkje is. De ha jobban megvizsgáljuk, mégiscsak hagy némi kivetnivalót. Nagyon izgalmas volt az arany glitterrel fűszerezett piros-fekete kombinációjú sminkje, csak aszimmetrikus lett. Ajakrúzsa egy szenvedélyes málnás piros árnyalat, ami nagyon jól állt az énekesnőnek, de felemásra sikerült az ajakkontúrja.

Lady Gaga Forrás: AFP/Mark Ralston
Valentin-napi apróságok szerelmeseknekhttp://www.life.hu/trend/20170210-valentin-napi-aprosagok-szerelmeseknek.htmlSzerkesztőségünkben is megoszlanak a vélemények a Valentin-napról, de azért abban egyetértünk, hogy mindenki azt és úgy ünnepel, ahogy szeretne. Ha nem vagy a híve a szerelmesek napjának, akkor tekintsd ezeket az ajándékokat olyan apróságoknak, amelyekkel akár egy szimpla tavaszi hétvégén is meglepheted a párodat. Csak úgy. Mert szereted. TrendThinkstockA Grammy-gála legemlékezetesebb ruhái – A cicivillantás vitte a prímethttp://www.life.hu/trend/20170213-a-grammy-dijatado-legjobb-es-legrosszabb-ruhai-2017ben.htmlVasárnap éjjel osztották ki a zeneipar legnagyobbjai között a Grammy-díjakat. De lássuk, ki mit viselt a zeneipar Oscarjának számító eseményen. TrendAFPSminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolójahttp://www.life.hu/trend/20170208-sminktrendek-egyenesen-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlA divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel. Trend--Kulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--A hónap sminktrükkje: az ártatlan légiességhttp://www.life.hu/trend/20170202-februar-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlLarion Oscar sminkmester februárban az ártatlan külső titkát hozta el nektek! Olvassátok el a részleteket! Trend--A Story-gála legérdekesebb celebpárjai - Botrányos és csodás összeöltözésekhttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legerdekesebb-celebparjai.htmlAki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.