A világ 10 legextrémebb és legijesztőbb külsejű embere - Fotók!

ijesztő piercing tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zombie, macska, leopárd, gyík - sokan szeretnének egészen más külsőt, mint ami megadatott nekik. Ennek érdekében pedig bármire képesek, csakhogy az eredmény sokszor igencsak félelmetes lesz. 

1. Rick, a Zombie fiú

Egy kisebbfajta híresség, ugyanis több produkcióban is dolgozott már együtt zenészekkel, ő szerepel a Lady Gaga Born this way című dalához készített videóklipben is. Rick a művészi és az ijesztő határmezsgyéin jár ezzel az egésztestes tetoválással, amire egyébként közel 1 millió forintot költött.

Rick, a Zombie fiú Forrás: AFP

2. Dennis Avner, a Macskaember

Ha egy macskaembert dögös, bőrruhás hódítóként képzeltél el eddig, akkor ébresztő! Egy igazi macskaember valójában iszonyatosan ijesztő, ráadásul férfi, és Dennis Avnernek hívják. Az arcát ronda implantátumok, félelmetes fogak és bajusznak megálmodott piercingek csúfítják.

Dennis Avner, a Macskaember Forrás: Northfoto

3. Julia Gnuse, a Tetovált hölgy

A teste 95%-át tetoválások borítják, ő a legtöbb tetoválással bíró nő a Guinness-rekordok szerint. Egyébként ő is vállalt közreműködést más projektekben, így az Aerosmith Pink című dalához készült klipben is szerepelt. Julia tetoválásokkal kapcsolatos szenvedélye a nagyon ritka porfíria nevű betegség miatt alakult ki. Ettől ugyanis csúnya hólyagok alakultak ki a testén, amelyek később hegekké változtak. Ezeket akarta eltüntetni a tetoválásokkal.

Julia Gnuse, a Tetovált hölgy Forrás: AFP

4. Tom Leppard, a Leopárdember

Tom Leppard testének 99 százalékát leopárdmintás tetoválás borította. A skót férfi 28 évnyi katonaság után közel kétmillió forintot költött arra, hogy az egész testét leopárdmintás tetoválás borítsa. A célját elérte, és ezzel be is került a Guinness-rekordok könyvébe, majd ennek köszönhetően az egész világ megismerte. Tom 2016 júniusában, 80 éves korában hunyt el.

Tom Leppard, a Leopárdember Forrás: Northfoto

5. Eric Sprague, a Gyíkember

A 45 éves férfin összesen 700 órányi tetoválás eredménye látható, de nem csak tetoválásai vannak. Öt teflonszarva és éles agyarai is vannak, ráadásul a nyelvét is félbevágatta a megfelelő hüllőhatás érdekében.

Eric Sprague, a Gyíkember Forrás: AFP

6. Horace Ridler, a Zebraember

1892-ben született a Zebraember, aki az I. világháborúból hazatérve alakíttatta át magát. Sokak ellenszenvét kiváltotta ezzel, gondoljunk csak bele, egészen más világ volt akkor, ráadásul arisztokrata származása miatt sem gondolták, hogy egész testes tetoválásra vetemedne. Horace 1969-ben hunyt el.

Horace Ridler, a Zebraember Forrás: Wikipédia

7. Lucky Diamond Rich, a világ legtöbbet tetováltató embere

Több száz tetoválóművész dolgozott Lucky testén, és több mint 1000 órát vett igénybe tetoválásainak elkészítése. A szemhéja, a lábujjai közötti bőr és a fogínye is teljesen tetovált. Annyira megszállott a férfi, hogy fekete tintával készült tetoválásaira újra tetováltat, csak fehérrel.

Lucky Diamond Rich, a világ legtöbbet tetováltató embere Forrás: Northfoto

8. Elaine Davidson, a világ legtöbb piercingjével rendelkező nője

Először 2000-ben került be a Guinness-rekordok könyvébe a korábbi ápolónő. Ekkor 462 piercingje volt, 192 csak a fején. 2005-ben egy fesztiválon lépett fel, ekkor már 3950 testékszerrel rendelkezett, ebből pedig 500 a nemi szervekben volt elhelyezve. Az utolsó mért adatokat 2012-ből találtuk, ekkor összesen 9000 piercingje volt Elaine Davidsonnak.

Elaine Davidson, a világ legtöbb piercingjével rendelkező nője Forrás: AFP

9. Paul Lawrence, az Enigma

Paul egész testét puzzle-darabkák fedik, egyébként zenészként és mutatványosként is ismert. A mutatványai között olyan meglepő produkciók is vannak, mint a szögverés az orrba, a kardnyelés, vagy különböző folyadékok lenyelése és gyomorból való visszaszívása.

Paul Lawrence, az Enigma Forrás: Wikipédia

10. Etienne Dumont, az Élő Művészet

Etienne szerint a tetoválás maga az élő művészet, innen is kapta becenevét. A férfi egyébként az élénk színű tetoválások szerelmese, de fültágítója és beültetett szarvai is vannak. Ami talán a legijesztőbb rajta az a szájába rakott tágító, ami által folyamatosan kint van az alsó fogsora.

Etienne Dumont, az Élő Művészet Fotó: Flickr/Gabriel Asper

A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni

Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.