félmeztelen Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami...

A szőke világsztár mostanában egyre többször mutatja meg a nagyközönségnek tökéletesre formált, izmos idomait.

Néhány napja egy szinte alig látható csipke miniruhában csodálhattuk meg Instagram-oldalán, ahol egy aprócska bugyin kívül semmi sem takarta a sztár testét.

Before hair and makeup #PreGlam #PreGrammyGala #Latergram

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ezúttal pedig egy igazán szexire sikerült félmeztelen fotóval ajándékozta meg követőit. Britney mindössze saját karjával és néhány gondosan kiválasztott nyaklánccal takarja bájait. A kacér tekintet mellett azért feltűnt egy igen nagy változás is:

Britney levágatta a haját.

Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő

Britney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a 90-es évek stílusában visszatért énekesnőig.

Kulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170214-kulcsar-edina-es-parja-foto-valentin-napra.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja... TrendOrigoZimány Linda szexi szerepben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170209-zimany-linda-szexi-fotosorozata.htmlZimány sosem volt még ilyen szexi, és erre bizonyítéka is van... TrendOrigoSarka Kata elárulta, kitől kapta méregdrága luxusórájáthttp://www.life.hu/trend/20170130-sarka-kata-tole-kapta-luxus-orajat.htmlSarka Kata néhány nappal ezelőtt méregdrága luxusórát villantott. Azóta mennek a találgatások, vajon kitől kaphatta a több millió forintos ékszert.TrendOrigoVajna Timi ezúttal egy nővel huncutkodik az ágybanhttp://www.life.hu/trend/20170125-vajna-timi-ujabb-szexi-foto-agyban-egy-novel.htmlVajna Timi az elmúlt időszakban folyamatosan felforrósítja a levegőt maga körül. Ezúttal viszont még önmagát is sikerült felülmúlnia... TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoJennifer Lopez méregdrága ékszert kapott fiatal szerelmétőlhttp://www.life.hu/trend/20170113-jennifer-lopez-draga-ekszert-kapott-fiatal-szerelem.htmlJennifer Lopez új szerelme nagy port kavart a sztárvilágban, sokak nemtetszésüket fejezték ki a kibontakozó frigy kapcsán. Bár a sztárpár még nem erősítette meg kapcsolatuk hírét, a jelek szerint biztosan egy párt alkotnak. Erre pedig a legjobb bizonyíték Jlo 28 millió forintot érő gyémánt nyakéke, amit Drake-től kapott. TrendOrigoBódi Sylvi megmutatta formás hátsójáthttp://www.life.hu/trend/20161216-bodi-sylvi-kiposztolta-posijat.htmlBódi Sylvi irigylésre méltó életet él: a világ legszebb tájain lovagolja meg az újtába kerülő hatalmas hullámokat. Ezúttal is vizen fotózkodott, a popsiját mutatta meg rajongóinak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.