Zimány Linda testét csak egy lepedő takarja - Fotó!

fotó szexi Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első alkalom, hogy Zimány Linda megmutatta szexi oldalát, de most egészen másfajta fotósorozat készült róla. Míg korábban A szürke ötven árnyalatának stílusában fotózták, addig most mindenféle jelmez nélkül, egy ágyon készültek róla őrülten szexi felvételek.

Elkényezteti rajongóit Zimány Linda, ugyanis egyre többször mutat meg magáról igazán dögös felvételeket. Az ügyvédjelölt korábban A szürke ötven árnyalatának egyik szereplőjévé vált, amitől a követői elájultak, de a legutóbb közzétett képét sem övezte kisebb érdeklődés.

Habár Linda ezúttal nem viselt jelmezt, a rajongói így is odavoltak az őrülten szexi képekért, ami nem is csoda, hiszen csupán egy vékony lepedő takarta az idomait. Lindáról a napokban derült ki, hogy újra szingli, amit a Life.hu-nak eljuttatott sajtóközleményben tudatott követőivel. A pár jelenleg a különválást tartotta jó megoldásnak, de azt nem tudják, mit hoz számukra a jövö...

"Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk a legjobb megoldásnak, azt még nem tudjuk, mit hoz a jövő..." - írta Linda.

Medveczky Ilona a Story-gálás ruhabotrányáról beszélthttp://www.life.hu/trend/20170221-medveczky-ilona-a-story-galas-ruhabotranyarol-beszelt.htmlAhogy évről évre, úgy idén is Medveczky Ilona ruhája volt a Story-gála egyik legnagyobb durranása. A művésznő később azt is elmondta, mit viselt pontosan, később pedig Hajdú Péter faggatta Ilonát a ruháról és az azt követő ruhabalhéról. Trend--A világ 10 legextrémebb és legijesztőbb külsejű embere - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170220-a-vilag-legijesztobb-kulseju-emberei.htmlHihetetlen fotókon a világ 10 legijesztőbb külsejű embere.Trend--Britney Spears félmeztelen- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170220-britney-spears-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlBritney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét és gyerekeit is példásan neveli. Nem csak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami... Trend--Kerekesszékes nő indult a Miss World versenyenhttp://www.life.hu/trend/20170220-kerekesszekes-no-indult-a-miss-world-szepsegversenyen.htmlEgy 26 éves tolókocsis nő indult a Miss World Australia szépségversenyén, de nem csak azért jelentkezett, hogy megnyerje. TrendThinkstockHeti divatjelentés – A 70 év felettiek megmutatták, hogyan kell show-t csinálnihttp://www.life.hu/trend/20170217-heti-divatjelentes-szerepel-benne-blake-lively-lisa-kudrow-gigi-hadid.htmlSzemet gyönyörködtető street style szettek, egy rég nem látott arc és a 70 év felettiek tündöklése – erről szólt ez a hét. Mutatjuk is a részleteket képekben! Trend--Kiderült, milyen a tökéletesen szexi női szájhttp://www.life.hu/trend/20170218-ilyen-a-tokeletes-noi-ajak-szaj.htmlKutatók, akik az esztétika törvényszerűségeivel foglalkoznak, arra keresték a választ, hogy milyenek a tökéletesen szexi női ajkak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.