Ez lesz a legújabb divat: feltalálták a világ első színváltó hajfestékét

Forrás: Youtube/WIRED UK -
fashion week hajfesték színváltó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már akármilyen színűre festhetjük a hajunkat, sőt, akár egyszerre több színben is pompázhat a hajkoronánk, de mindig van új a nap alatt: feltalálták a világ első színváltó hajfestékét.

Képzeld el, hogy a hajszíned kék az utcán, de a szobában mondjuk szőke, vagy éppen azt, hogy a fekete hajad a vörös árnyalataiban pompázik, amikor elpirulsz. Ez ma már nemcsak egy furcsa, a jövőről készült filmben fordulhat elő, hanem a valóságban is. Lauren Bowker cége, az Unseen ugyanis feltalálta a világ első színváltó hajfestékét.

Feltalálták a világ első színváltó hajfestékét Forrás: Youtube/WIRED UK

A vállalat egyébként is szívesen foglalkozik a színváltó technológiával, és ezt most egy olyan területre vezették be, ahol eddig nem volt. Ilyen körömlakkal, vagy rúzzsal már találkozhattunk, de hajfestékkel még nem. Ezt az új terméket FIRE névre keresztelték, és már be is mutatták a London Fashion Weeken - írja a Weired. A hajfestéket úgy tervezték meg, hogy az reagáljon a környezetére, főként a hőre. A termék összetételére is figyeltek, mivel sokaknak manapság egyre fontosabb, hogy ne legyen túlságosan sok irritáló vagy mérgező anyag az összetevők között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.