Bikiniben mutatta meg magát A mi kis falunk szereplője, Lovas Rozi

Lovas Rozi bikini A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben pancsol az RTL Klub sorozatának színésznője. A mi kis falunkban ugyanis zajlanak az események: Erikai megpróbálta úszni tanítani Gyurit.

A mi kis falunkban zajlanak az események, most épp azon munkálkodnak Pajkaszegen, hogy strandot nyissanak a falu halastavából. Ha pedig így lesz, akkor kell egy úszómester is, aki nem lehet más, mint Gyuri.

Így néz ki bikiniben Erika Forrás: RTL Klub

Ehhez azonban meg kell tanulnia úszni, Erika pedig megpróbálja megtanítani őt. Neki is vetkőzik a feladatnak, így aztán mindenki láthatja, hogyan fest az őt alakító Lovas Rozi bikiniben. „Az ehhez hasonló vicces jelenetek forgatása rengeteg spontán improvizációra ad lehetőséget, nagyon élveztük a munka minden percét" - mesélte a karaktert megformáló színésznő, Lovas Rozi.

Félmeztelenre vetkőzött Ripli Zsuzsi, A mi kis falunk szereplője - Fotó (18+)

Bátran megmutatta gyönyörű idomait az RTL Klub sztárja, ami nem is csoda, hiszen tökéletes domborulatokkal büszkélkedhet. A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsi a szerep kedvéért vetkőzött le kollégái előtt. Nézd meg, hogyan fest felső nélkül a színésznő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.