Heti trendjelentés: Susan Sarandon dekoltázsánál nem láttunk szebbet

Tom Hiddleston Emma Watson vörös szőnyeg Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen az Oscar-díj-átadó volt a hét felülmúlhatatlan vörös szőnyeges eseménye, de azért azon kívül is láttunk néhány érdekességet. Mutatjuk is a hét legemlékezetesebb outfitjeit!

Egy öv, két ruha

Emma Watson A szépség és a Szörnyeteg világpremierjén viselte ezt a fekete overallt, aminek a különlegessége a hangsúlyos mellrész és az aranyöv volt. Kiernan Shipka szintén egy filmpremieren viselt hasonló összeállítást, illetve ő szoknyát is vett a nadrág fölé, ami általában nem jól sül el. Meglepő módon viszont ugyanazt az övet viselte, mint Watson kisasszony.

Emma Watson, Kiernan Shipka Forrás: AFP

Kinek a szettje jön be jobban?

A hét legvagányabbja

A hét legvagányabb outfitjeit Jennifer Lopez szolgáltatta. A bőrnadrág a mintás felsővel és ez a világos pink kabát a hozzá passzoló cipővel is szuper választásnak bizonyultak.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Melyik outfit tetszik jobban?

Pasimustra

A hét egyik nagy sztárja a Rozsomáktól a Logan című filmmel búcsúzó Hugh Jackman volt, aki egy televíziós talk show-ra érkezett nagyon elegánsan. Tom Hiddleston vele ellentétben a lazább szerelést választotta egy rádióinterjúhoz.

Hugh Jackman, Tom Hiddleston Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

A hét dekoltázsa

Susan Sarandon a hét dekoltázsát villantotta, amivel fiatal, ízléstelen dekoltázsokat villantó kolléganőit is lepipálta. Neked hogy tetszik?

Susan Sarandon Forrás: AFP

Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésről

A 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik erről. Íme, a méltóságteljes öregedés hívei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.