Megalázták testalkata miatt Adele-t

Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába zsebelt be Adele a Grammy-gálán öt díjat is, mégsem lehet maradéktalanul boldog. A túlsúllyal küzdő énekesnőt csúnyán kicikizték. Az ok: a testalkata és a választott ruhája.

Adele maga is hibázott a gálán, de nem feltétlenül az öltözékével. Amikor George Michael emlékére énekelt, a könnyeivel küzdve elcsuklott a hangja, és bizony kicsúszott az a bizonyos b betűs szó. Amúgy ezért kevésbé, inkább ruhájáért kapott hideget-meleget, sötétzöld, flitteres szettjében – a netezők szerint – a Shrekből ismert Fiona ogre alakjára hasonlított.

Fionához hasonlították Adele-t Forrás: Dreamworks, AFP

"Naponta kétszer edzek, és rengeteget futottam, hogy beleférjek ebbe a Givenchy ruhába. Tudom, hogy nagydarab vagyok, nagyon szeretek enni, de sokat küzdöttem, hogy jól nézzek ki aznap este. Marhára nem érdekel, mit mondtok, ez egy neves és menő márkának a darabja" – reagált később az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.