Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videóval borzolja a kedélyeket Instagramján Vajna Tímea.

Timi fotói és videói mindig nagyon sok lájkot kapnak a közösségi oldalakon, és most sincs ez másképp. Nem is csoda.

Pool party #la #losangeles

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Timi nemrég tette át székhelyét Amerikába, mivel állampolgár akar lenni, ehhez 30 hónapot, pontosabban 5 éven át legalább két és fél évet kell kint töltenie. Andy Vajna felesége a minap az egyik legnépszerűbb színészképzőből jelentkezett be. Az iskola Beverly Hills szívében van, és a nagy sztárok közül többen is ide jártak, például Will Smith, Jennifer Lopez és Gerard Butler is.

Kóros arcúnak gúnyolták, most szépségkirálynő lehet a 22 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20170312-aknes-arcbore-miatt-gunyoltak-a-lanyt.htmlA most 22 éves Rachel Crawley arcát 16 éves korától kezdve folyamatosan aknék borították. A lányt rengetegszer megalázták emiatt, teljesen elvesztette az önbizalmát. Aztán nagy lépésre szánta el magát, áprilisban már szépségkirálynővé koronázhatják szülővárosában, Prestonban. TrendOrigoIntim szépségtitkairól nyilatkozott Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20170308-intim-szepsegtitkairol-nyilatkozott-emma-watson-szineszno.htmlNem szőrtelenít, viszont naponta háromszor is fürdik Emma Watson. Trend--Így fest most a Paula és Paulina főszereplője, Gabriella Spanichttp://www.life.hu/trend/20170305-igy-fest-most-a-paula-es-paulina-foszereploje-gabriella-spanic.htmlSem viselkedése, sem külseje miatt nem dolgoznak már szívesen a rendezők a Paula és Paulina bájos főszereplőjével, Gabriella Spanickal. A színésznőről azt beszélik, kiállhatatlan, ráadásul agyonplasztikáztatta magát. TrendOrigoMegalázták testalkata miatt Adele-thttp://www.life.hu/trend/20170305-megalaztak-testalkata-miatt-adele-t-grammy-galan.htmlHiába zsebelt be Adele a Grammy-gálán öt díjat is, mégsem lehet maradéktalanul boldog. A túlsúllyal küzdő énekesnőt csúnyán kicikizték. Az ok: a testalkata és a választott ruhája. Trend--Így érezd magad szépnek! - Provokatív fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20170305-igy-erezd-magad-szepnek-provokativ-fotosorozat.htmlTabudöntögető fotósorozatot készített Kierra Mellenthin. Képeivel arról beszél, nincs olyan, hogy objektív szépség, ideális testalkat, éppen ezért a The Worthy Projectben különböző életkorú, testalkatú nőkkel dolgozott együtt. TrendOrigoSzexi bikiniben pózol Hódi Pamela, de Berki is nekivetkőzötthttp://www.life.hu/trend/20170304-szexi-bikiniben-pozol-hodi-pamela-de-berki-krisztian-is-nekivetkozott.htmlA pár egy fotózáson vett részt, a képet pedig Berki posztolta az Instájára. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.