Csonka András: "Pukkadjon meg, aki mostanában szerelmes lett Kasszás Erzsibe"

Csonka András reklám Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja a Life.hu-n.

Szia, Anyu! Mai találós kérdésem: vajon mire kapja fel a fejét manapság a magyar? Ugye, töprengsz erősen. No, persze, az elmúlt 10 évben, amióta elmentél, enyhén szólva is másról szól a világ. A politikába most nem mennék bele, mert nem akarom így az elején „megölni a bulit", és kedvünket szegni a nyitányban. Ettől függetlenül is valahogy kiszámíthatatlan, mi az, ami nyomot hagy, mi az, ami állásfoglalásra késztet, az biztos, hogy az ingerküszöb jóval magasabban van, mint az általad megélt időkben.

Nos, mire tippelsz tehát? Esetleg két világhíres celeb álomesküvőjére? Esetleg Mariah Carey kibuggyanó melleire egy karácsonyi klipben? Netán Alekosz csajozási kísérleteire Baukó Évával? Vagy Norbi-Réka „vadiúj" nosztalgia-tévétornájára? El kell keserítselek, mindez lényegében a háromnapos csoda kategória. Vagy annyi sem. Na de mi az, ami igazán feltüzel, felháborít, lelkesít, megdöbbenésre késztet 2017-ben? Szabad a gazda?

Forrás: Csonka András

Jól van, akkor most csak egyetlen nevet mondok. ERZSI. Sőt, mindezt tetézem. KASSZÁS ERZSI.

Igen, Ő korunk adrenalinbombája. Jött, látott, illetve táncolt-énekelt, és győzött. Már ami a hatást illeti. Szóval képzeld el, hogy egy szürkén unalmas februári hétköznapon felbukkant egy tévéreklám a különböző csatornákon, ahol a magyar üzletlánc egyik pénztáros hölgye mindenféle gátlás nélkül szambázik végig a polcok és vásárlóarcok között, közben musicales körítésben énekel, hogy miről, az a döbbenettől szerintem senkihez nem jutott el. Biztos a közértről. A magyarról, persze. Pár nap múlva már milliós nézettsége volt a reklámnak a neten, a Facebook felrobban Erzsitől, valaki kikérte magának, más lelkesedett, a harmadik közölte, hogy még ez a világvégereklám sem vonszolja be őt a magyar közértbe, szóval mindenkinek véleménye volt az ügyről, és reklámhatás szempontjából ez elég szép eredmény.

Kasszás Erzsivel, azaz Balázs Andreával Forrás: Csonka András

Hogy miért írok erről egyáltalán? Ennek egyetlenegy oka van, és az nem Erzsi. Vagyis éppenhogy Ő. Na szóval Andi. Érted, ugye, ez az Erzsi tulajdonképpen Andi. Az egyik legédesebb Andi az életemben. Mivelhogy színésznő, aki történetesen a barátom. A Balázs Andi. Örülök, hogy még Te is láthattad élőben, ráadásul élete első színpadi szerepében a Karinthyban, 2004-ben a Szeressük egymást! című vígjátékban, ahol együtt játszottunk. A kis ravasz titkolta előlem, hogy lesz egy ilyen reklámfilm, és csak a sugárzás előtti napokban tudtam meg, bár azért azt akkor sem, hogy mire is számíthatok. Na, azért erre nem, az biztos.

Ami a lényeg, hogy már az első hetekben kiderül a közönség számára, hogy itt Andi az Erzsi, aki színésznő, és ez baromi fontos. Most végre megtudja a nagyközönség is, hogy ennek a csajnak milyen ellenállhatatlan humora van, mennyi öniróniával vállalja fel magát, hogy mennyi tehetség és energia szorult „törékeny" alkatába! :) Megérdemli, hogy ebből az egész őrületből jól jöjjön ki, úgy, ahogy az neki hasznos. Senki nem fog erzsizni akkor, amikor döbbenten figyeli őt a Tortúra című thrillerben a Karinthyban vagy akármelyik vígjátéki szerepében lubickolva. Nekem ő csak Macinő, macidíva, mackókirálynő és ehhez hasonló finomságok, és ne gondold, hogy alkatából kiindulva én találtam ki ezt a becenevet! Ő kezdte, és hogy hogyan lettem én is mackó az ő számára, az ma is rejtély! Ő az a barát, aki néha csak úgy, minden apropó nélkül küld egy szívecskés sms-t: Szeretlek, maci! Ő az, akivel éjjel egykor is lehet röhögni Facetime-on. Ő az, akivel egész duettszelfi-sorozatunk van, téli vacogóstól a meztelenszerű nyári vakációsig. Ellenállhatatlan vágyat érzünk közös fotók készítésére, ezzel környezetünket is megrökönyödésre késztetve.

"Játszottam vele ádám-évásat egy kerti partin" Forrás: Csonka András

Úgyhogy pukkadjon meg, aki mostanában szerelmes lett Kasszás Erzsibe, mert én már játszottam vele ádám-évásat egy kerti partin a bokorba bújva, sőt hozzásimulhattam bársonyos bőrével borított idomaihoz egy medencében. :)

"Hozzásimulhattam bársonyos bőrével borított idomaihoz egy medencében" Forrás: Csonka András

Rajongjatok Erzsiért, de tanuljátok meg a nevet: Balázs Andrea.

Sok puszi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.