Íme a zsiráfnő, aki évekig fémkarikákkal nyújtogatta a nyakát

Forrás: Twitter/ TheGiraffeWoman -
fotó nyak zsiráf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy 30 éves nő, aki elhatározta, hogy a kedvenc állatához szeretne hasonlítani. Évekig azon dolgozott, hogy úgy nézzen ki mint egy zsiráf.

A kaliforniai nőt a Délkelet-Ázsiában élő Kayan emberek ihlették meg, akiknél tradicionális eljárás a nyaknyújtás, a fémgyűrűk viselése. Sydney Smith eldöntötte, hogy ő is ilyen gyűrűket fog hordani, hogy egyre magasabbra érjen a nyaka.

5 éven keresztül viselte a gyűrűket, összesen 15 darabot. Egy idő után azonban már megnehezítették az életét a rézkarikák. Az amerikaiak ugyanis többnyire bolondnak tartották Sydneyt, ő pedig nem akarta a hátralevő életét teljes egészében elszigetelve leélni, ezért inkább felhagyott a furcsa szokásával.

A fiatal nő még mindig zsiráfnőnek gondolja magát, de már fizikoterápiás kezelésekre jár, hogy a réz által okozott izommerevségtől megszabadulhasson.

Mindent megtett annak érdekében, hogy a kedvenc állatáshoz hasonlítson Forrás: Twitter/ TheGiraffeWoman

"Ez egy tévhit, hogy a gyűrűk viselése után az ember nyaka egy életre megnyúlik. Ez nem igaz. Ha a tekercseket leszedik, akkor lassan visszaáll minden az eredeti méretre. Hiányoznak a gyűrűk a nyakamról, olyan megnyugtató érzés volt, ahogy ránehezedtek a kulcscsontromra" - nyilatkozta Smith a DailyMailnek.

50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigoÍme Katy Perry legszörnyűbb korszakai: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170315-katy-perry-nem-mindig-volt-csinos-es-szexi.htmlA fél világ a csinos énekesnő lábai előtt hever, milliók rajonganak a szépségéért és a tehetségéért, de kiderült, hogy Katynek is voltak olyan korszakai, amelyeket jobb lenne egy életre elfelejteni. TrendOrigoRúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170308-ezeket-a-ruzs-szineket-probaljatok-ki-iden-tavasszal.htmlEszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be. TrendThinkstockPalvin Barbi meztelen ciciket villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170314-palvin-barbi-megmutatta-csodas-melleit.htmlAzt gondolnánk, hogy egy idő után már nehéz megújulni, meglepni a rajongókat. Barbi azonban mindig bebizonyítja, hogy ez nem így van. Ismét felrobbantotta az internetet. Trend--Szexi fotót villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20170314-body-sylvi-szexi-fotot-villantott-az-oceanpartrol.htmlBódi Sylvi mostanában egyre több alkalommal mutat szexi fotót valamilyen egzotikus helyről. Így kell kedvet csinálni egy kis utazáshoz! Trend--7+1 tavaszi stílustipp plus size lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170309-tavaszi-stilustippek-plus-size-lanyoknak-es-noknek.htmlItt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a szekrény mélyéről végre előkerülnek a vékonyabb színes felsők, a farmerkabátok, a maxiruhák és a ceruzaszoknyák. Kovrig Dóra a Plus Size Advice blog írója most bemutatja, mi az a 7+1 plus size alapdarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavasszal is nőiesek és stílusosak legyetek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.