megtévesztés smink természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ijesztő videó arra hívja fel a figyelmet, hogy egy erős sminkkel is pont annyira meg tudjuk változtatni a kinézetünket, mint a Photoshoppal.

Hosszú mondhatok helyett beszéljen Colbie Caillat klipje. A végére az énekesnőt sem fogod megismerni...

Sírva fakadt a hajléktalan, amikor meglátta, hogy fest levágott hajjal: Videó!http://www.life.hu/trend/20170317-hajlektalan-akinek-egy-fodrasz-levagja-a-hajat.htmlJose Antonio korábban villanyszerelő volt Spanyolországban, de mivel depresszióban szenvedett, hamarosan mindenét elvesztette, és végül az utcára került. Olyan luxusról, mint egy megnyiratkozás, már jó ideje nem is álmodhatott... Trend--Profik között versenyezhet a szexi magyar fitneszmodell, Kiss Virághttp://www.life.hu/trend/20170318-profik-kozott-versenyezhet-a-szexi-magyar-fitneszmodell-kiss-virag.htmlA nemzetközi versenyeken induló 26 éves Kiss Virág siker sikerre halmoz. Március 18-án pedig rész vehet élete első Bikini Pro versenyén, az ausztrál Arnold Classicon már a profik között áll színpadra.TrendOrigoSminktrendek a milánói divathétről http://www.life.hu/trend/20170313-sminktrendek-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlSzuper fényes textúrák és gazdag színhasználat, fülledt, buja és temperamentumos kivitelezésekben, gazdag, finom és nőies csavarral fűszerezve - ilyen show-kat láthattunk a milánói divathéten, ahol élménydús és különleges újragondolások elevenedtek meg a kifutókon. Sminkben a hordható, praktikus megoldások, friss színek és textúrák párosítása okozott meglepetést. Következzen Larion Oscar nemzetközileg elismert sminkmester beszámolója! TrendAFPKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigoLiptai Claudia elhanyagoltnak látta magát a tükörbenhttp://www.life.hu/trend/20170317-liptai-claudia-meglepodott-amikor-tukorbe-nezett.htmlLiptai Claudia élete teljesen megváltozott, amikor megszületett a kisfia, persze ezt egyáltalán nem bánja. Hiú énje azért előtör olykor belőle, így amikor nemrég tükörbe nézett, alaposan megdöbbent! TrendOrigoTe milyen gyakran mosod a melltartódat?http://www.life.hu/trend/20170317-milyen-gyakran-mosod-a-melltartodat.htmlVannak, akik minden alkalom után kimossák a melltartójukat, de akadnak, akik azt vallják, túl drága ruhadarab ez ahhoz, hogy naponta mosógépbe tegyük. Nos, az igazság a kettő között van TrendThinkstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.