Profik között versenyezhet a szexi magyar fitneszversenyző, Kiss Virág

fitnesz Kiss Virág bikini verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközi versenyeken induló 26 éves Kiss Virág sikert sikerre halmoz. Március 18-án pedig részt vehet élete első Bikini Pro versenyén, az ausztrál Arnold Classicon már a profik között áll színpadra.

A 26 éves Kiss Virág a Life.hu-n ad tippeket azoknak, akik mozogni szeretnének, vagy leadnának pár kilót. Virág sikeres fitneszversenyző, aki a politológia és jogi diploma megszerzése mellett ér el hatalmas sikereket nemzetközi versenyeken, "bikini fitness" kategóriában. A legutóbbi versenyszezonban nyolc bajnoki címet nyert, többek között immáron másodszor nyerte meg az Arnold Classic Europe-ot, ahol Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált neki. A szezon végén világbajnok lett, illetve elnyerte a profi versenyzői státuszt. Március 18-án így már a profik között állhat színpadra bikini fitness kategóriában, Ausztráliában! Hajrá, Virág, mindent bele!

Kiss Virág Ausztráliában, az első Bikini Pro versenyén Forrás: facebook.com/kiss.virag.fitness

UPDATE:Az elődöntő után Virág videón tájékoztatta rajongóit a Facebookon. Elmondta, hogy nem került be a második kihívásba, de az első 15-ben valószínűleg sikerült benne van! Gratulálunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.