Catherine Zeta-Jones olyan hamvas legfrissebb szelfijén, mint 15 évvel ezelőtt

Forrás: AFP/Neshan Naltchayan -
Catherine Zeta-Jones öregedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Zeta-Jones elszántan küzd az öregedés ellen, és ez valahogy olyan jól sikerül neki, hogy szinte nem is látszik rajta az idő múlása. Egyre csak fiatalabbnak és üdébbnek néz ki. Vajon hogy csinálja?

A 47 éves díva közösségi oldalára töltött fel egy szelfit, melyen olyan üde és hamvas, mintha csak a harmincas évei elején járna.

#SelfieSaturday

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

#SelfieSaturday című képe pár óra alatt több mint 16 ezer lájkot kapott, ami nem is csoda, a követői odavannak érte.

Lássuk csak, hogy nézett ki korábban!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 1999-ben Forrás: AFP/Neshan Naltchayan
Heti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170317-heti-trendjelentes-szerepel-benne-victoria-beckham-jessica-biel-jennifer-lopez.htmlEz a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten. TrendNorthfotoFélelmetes videó - Így lehet bárkiből bomba nőhttp://www.life.hu/trend/20170318-felelmetes-video-igy-lehet-barkibol-bombano.htmlEgy ijesztő videó arra hívja fel a figyelmet, hogy egy erős sminkkel is pont annyira meg tudjuk változtatni a kinézetünket, mint a Photoshoppal. TrendOrigoSírva fakadt a hajléktalan, amikor meglátta, hogy fest levágott hajjal: Videó!http://www.life.hu/trend/20170317-hajlektalan-akinek-egy-fodrasz-levagja-a-hajat.htmlJose Antonio korábban villanyszerelő volt Spanyolországban, de mivel depresszióban szenvedett, hamarosan mindenét elvesztette, és végül az utcára került. Olyan luxusról, mint egy megnyiratkozás, már jó ideje nem is álmodhatott... Trend--Profik között versenyezhet a szexi magyar fitneszmodell, Kiss Virághttp://www.life.hu/trend/20170318-profik-kozott-versenyezhet-a-szexi-magyar-fitneszmodell-kiss-virag.htmlA nemzetközi versenyeken induló 26 éves Kiss Virág siker sikerre halmoz. Március 18-án pedig rész vehet élete első Bikini Pro versenyén, az ausztrál Arnold Classicon már a profik között áll színpadra.TrendOrigoSminktrendek a milánói divathétről http://www.life.hu/trend/20170313-sminktrendek-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlSzuper fényes textúrák és gazdag színhasználat, fülledt, buja és temperamentumos kivitelezésekben, gazdag, finom és nőies csavarral fűszerezve - ilyen show-kat láthattunk a milánói divathéten, ahol élménydús és különleges újragondolások elevenedtek meg a kifutókon. Sminkben a hordható, praktikus megoldások, friss színek és textúrák párosítása okozott meglepetést. Következzen Larion Oscar nemzetközileg elismert sminkmester beszámolója! TrendAFPKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.