Felismerhetetlenre műttette magát a 80 éves Robert Redford

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Mpnc -
plasztikai beavatkozás Robert Redford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy az idős színész nem tudja elfogadni az idő múlását, így felvette a harcot a ráncokkal.

Elképesztő fotók készültek a 80 éves Robert Redfordról. Ha alaposan megnézzük a képeket, szinte biztosak lehetünk benne, hogy több műtétet is elvégeztetett az arcán, főleg a szemei és a szája körüli részek tűnnek egészen másnak, mint a korábbi képeken.

Robert Redford plasztikai beavatkozásokon eshetett át Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Mpnc

A fotókkal kapcsolatban Dr. Peter Geldner plasztikai sebész nyilatkozott a Closer magazinnak. Az orvos szerint kétség sem fér hozzá, hogy a színész plasztikai beavatkozásokon esett át. A színész felső szemhéja megrövidült, a szemére rálógó bőr pedig eltűnt. A szeme alatt is sokkal simább a bőr, mint korábban. Redford jellegzetes ráncai sem olyan mélyek, ezek valószínűleg feltöltés hatására változtak meg.

Robert Redford korábban azt nyilatkozta, hogy természetes módon szeretne megöregedni. Tíz éve azonban meggondolhatta magát, mert azóta folyamatosan változik az arca. Természetesen tagadja, hogy plasztikáztatna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.