Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszra

Forrás: Thinkstock -
tavasz szépségápolás natúr smink természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban.

Az arctisztítás és hidratálás után tökéletesítsd bőröd szerkezetét a bőrtípusodnak megfelelő primerrel. Majd jöhet egy kevés, vitaminokban gazdag folyékony alapozó, hogy az arcod színe ragyogóan természetes hatású legyen. Folyékony korrektorral picit világosítsd ki a szem alatti területet, és szépen dolgozd össze a textúrákat. Ez után jöhet a púder, hogy egész nap tökéletesen stabil maradjon a sminked.

Krém highlighterrel finoman emeld ki az arccsontodat, és tegyél egy keveset a szemzughoz is, hogy frissebbnek tűnjön a tekinteted. Az orcák természetes, friss ragyogását fokozd barackos árnyalatú krémpirosítóval, kontúrmentesen dolgozd össze az alapozóval. A szemhéjadra tartós, barackos, enyhén narancsos árnyalatú szemhéjkrémet satírozz vékonyan, de csak a mozgószemhéjra.

Kerülj harmóniába az ébredező természettel barackos árnyalatú sminkkel Forrás: Thinkstock

Szempilláidat egy természetes hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. A még frissebb tekintet eléréséhez a szemöldöködet áttetsző szemöldökbalzsammal fésüld ki száliránynak megfelelően, hogy szép fénye és rendezett formája legyen. Ajkad frissességéhez válassz egy hamvasbarack-árnyalatú, fényes hatású ajakrúzst.

Ezeket a színeket feltétlenül próbáld ki 2017 tavaszán

Itt a tavasz, ideje kibújni a csigaházunkból, és kipróbálni az izgalmasabbnál izgalmasabb új színtrendeket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyek a legvagányabbak 2017 tavaszán.
Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Heti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170317-heti-trendjelentes-szerepel-benne-victoria-beckham-jessica-biel-jennifer-lopez.htmlEz a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten. TrendNorthfotoSminktrendek a milánói divathétről http://www.life.hu/trend/20170313-sminktrendek-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlSzuper fényes textúrák és gazdag színhasználat, fülledt, buja és temperamentumos kivitelezésekben, gazdag, finom és nőies csavarral fűszerezve - ilyen show-kat láthattunk a milánói divathéten, ahol élménydús és különleges újragondolások elevenedtek meg a kifutókon. Sminkben a hordható, praktikus megoldások, friss színek és textúrák párosítása okozott meglepetést. Következzen Larion Oscar nemzetközileg elismert sminkmester beszámolója! TrendAFPKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigoRúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170308-ezeket-a-ruzs-szineket-probaljatok-ki-iden-tavasszal.htmlEszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be. TrendThinkstockA hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170303-marcius-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlMárciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.