Pataki Ági szerint a magyar modellek megfizethetetlenek

Fotó: Polyák Attila/Origo -
fashion week modell Pataki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Domszky László számos hírességgel találkozott a Galmour-gálán, többek között Pataki Ágival is. Arról kérdezte az üzletasszonyt, mi a véleménye a magyar modellekről, divattervezőkről.

Patai Ági állítása szerint akkoriban nagyon jó volt modellnek lenni, mikor ő kezdte a szakmát. Abban az időben ugyan még nem jártak a szupermodellek annyit külföldre mint most, de ennek ellenére ő is eljutott Amerikába, Japánba, az Emirátusokba és még számos helyre.

Pataki Ági, az első magyar szupermodell Forrás: Pataki Ági

A 65 éves üzletasszony azt is elárulta, hogy rajong a magyar divvatervezőkért. Természetesen nem mindenkit szeret egyformán, de nagyon drukkol nekik, hogy ki tudjanak törni az őket körülvevő zárt keretek közül.

Azt is megtudhattuk, hogy a csinos szőkeség mit gondol a mai magyar modellekről:

"Nincs róluk igazából véleményem, mert a legeslegjobbakat nagyon ritkán látni itthon, inkább partikon privátként jelennek meg, mintsem hogy bemutatnának, mert már megfizethetetlenek. De azok a lányok akik itt dolgoznak, azok közül nagyon-nagyon sok van akire érdemes figyelni"

Glamour-gála: Aleska hatalmas dekoltázst villantott

Csütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat, hamarosan megtudjuk, kik lesznek aa Woman of the year 2017-es díjazottjai, és azt is megmutatjuk, ki mit viselt az eseményen. Sáfrány Emese, Aleska például mélyen dekoltált ruhát viselt.
Gaál Noémi visszatér a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20170324-gaal-noemi-visszater-a-mediaba.htmlGaál Noémi Abaházi Csaba, Dudás Ádám és Vágó Piros vendégeként volt a Sláger Fm reggeli műsorában, ahol a többi között jövőjéről is beszélt... TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon örül az Év énekesnője díjnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170324-toth-gabi-orul-az-ev-enekesnoje-dijnak.htmlTóth Gabié lett a megtisztelő díj, idén ő lett az Év énekesnője. A sztár a Life.hu-nak elárulta, milyen öröm is ez számára, valamint azt is, hogy hol tartja az ereklyéit.TV + SztárokOrigoIszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs barátja védette le a Morning Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sebestyen-balazs-baratja-vedette-le-a-morning-show-t.htmlSebestyén Balázsék nem folytathatták műsorukat Morning Show néven, ugyanis azt a nevet levédette valaki más. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik barátja/üzlettársa szúrta őt hátba, majd eladta a brandet a Class FM tulajdonosának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoÉNB Alexa új, szexi klipet készített - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-enb-alexa-uj-klipet-keszitett.htmlÉNB Alexa bizonyára meg van elégedve a külsejével, hiszen gyakran mutogatja. Most egy dögös klipben csillogtatja meg énektudását és idomait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.