fashion week Párizs Divathét smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Repülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón.

Alapozás

Az egészséges az új szép! Így az alapozás légiesen könnyed, egészségtől ragyogó és fényes. A púdert szinte majdnem minden bemutatón nélkülözték, ám volt, ahol a no makeup elvét figyelembe véve, tökéletesen természetes, matt hatású volt az alapozás.

Forrás: Getty Images

Szemöldöktrend

Tartja magát a természetes vastagságú szemöldök, de már sokkal szofisztikáltabb, lágy zselékkel és áttetsző szemöldökbalzsammal van élénkítve, kifésülve.

Forrás: Getty Images

Szemfestés

A szemfestésben sokkal változatosabb lehetőségek adódnak a kreativitás szabadságvágyának kinyilvánítására.

  • Krémesen, fényesen az igazi! Az egyik kedvenc árnyalat most a mályva, ami nagyon izgalmas úgy, hogy a szemhéjon és az ajkakon is ez a szín jelenik meg. A nagy kedvencek még a frissítő barack és a szenvedélyes narancs árnyalat, illetve a fehér.
Forrás: Getty Images
  • Nagyon merész hatások uralkodnak a tusvonalat illetően. Egyszerre trendi a cicás, a szem külső sarkán díszelgő félkész hatás, a barna duplaszárnyú tusvonal, vagy a tűhegyes burgundi izgalom.
Forrás: Getty Images
  • A művészi effektek nagyon népszerűek voltak.
Forrás: Getty Images
  • A grafikus fantázia szárnyra kapott, nagyon különlegesek, igazi fashionista csemege.
Forrás: Getty Images
  • A füstös szemek újratöltve jelentek meg. A klasszikus füstös hatású szemfestés újraéledt az Elie Saab bemutatón, extra mikrocsillámmal fűszerezve nagyon gazdag és izgalmas kombináció lett. Ám a legtöbb bemutatón a több színnel izgalomba tartott újszerű füstös hatás volt látható.
Forrás: Getty Images

Rúzskavalkád

A következő szezon legmenőbb árnyalatai: a mély csokoládébarna, az ártatlan hamvas rózsaszín, a mályva, a mély padlizsán, a klasszikus piros, a fekete, a borvörös, és a magenta. Textúrákban hódít az áttetsző szájfény, illetve egyszerre trendi a matt és az ultrafényes ajakrúzs is, valamint az ombre hatás.

Forrás: Getty Images
Sminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--3 sminktipp, amit ki kell próbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170323-3-sminktipp-amit-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlAz évszakváltások, főleg a tavasz kezdete mindenkit kísérletező kedvűvé tesz. Ha te is így érzed, próbáld ki kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar tippjeit! Trend--Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170320-termeszetesen-natur-smink-tavaszra.htmlA tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban. Trend--Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Sminktrendek a milánói divathétről http://www.life.hu/trend/20170313-sminktrendek-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlSzuper fényes textúrák és gazdag színhasználat, fülledt, buja és temperamentumos kivitelezésekben, gazdag, finom és nőies csavarral fűszerezve - ilyen show-kat láthattunk a milánói divathéten, ahol élménydús és különleges újragondolások elevenedtek meg a kifutókon. Sminkben a hordható, praktikus megoldások, friss színek és textúrák párosítása okozott meglepetést. Következzen Larion Oscar nemzetközileg elismert sminkmester beszámolója! TrendAFPRúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170308-ezeket-a-ruzs-szineket-probaljatok-ki-iden-tavasszal.htmlEszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.