Sarka Kata szerint nem fontos a mellek mérete

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
mell Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is fontos kérdés volt a méret, Sarka Kata azonban most pontot tesz ennek a végére. Elárulta, őt nem az érdekli, hogy kisebb vagy nagyobb-e a melle annak, aki szépségversenyre jelentkezik, hanem az egyénisége.

Ha valaki, akkor Sarka Kata biztosan tudja, milyennek kell lennie egy szépségkirálynőnek. Az egykori modell szerint nem csak a külsőségek számítanak, így a melleknél sem az a fontos, hogy milyen nagy. Az egész kisugárzást nézik egy-egy versenyen, a méretek nem fontosak.

Sarka Kata szerint nem a méret a fontos Forrás: facebook.com/kata.sarka

"Azt gondolom, hogy mellek tekintetében nem lehet trendekről beszélni.

Van, akinek a kisebb, másnak a nagyobb mell nyeri el a tetszését.

A szépségverseny esetében nem csak a külsőségeket nézzük, nagyon fontos az intelligencia, a sokoldalúság és a nyelvtudás. Nemzetközi tekintetben ez nélkülözhetetlen. A Magyarország szépe – Miss World Hungary esetében is figyelembe kell venni a nemzetközi szabályrendszert, trendeket és elvárásokat.

Az utóbbi években az egyik fő szempont a természetesség.

Ez nem azt jelenti, hogy kizáró ok, ha valakinek szilikonmelle van, hisz az is lehet természetes"mondta a Borsnak Kata, aki legutóbbi képével komoly felfordulást okozott közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.