Kim Kardashian szexi fotó Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, mit jelent az, ha valaki úgy fest, mint Kim Kardashian. Íme, itt egy hölgy, aki kiköpött mása a sztáranyukának. 

Kanye West kedvese, Kim Kardashian sok mindenről híres, de leginkább arról, hogy olyan feneke van, mintha egy körzővel rajzolták volna. Emellé természetesen telt keblekkel is rendelkezik, ráadásul még a dereka is észveszejtően vékony.

Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) által megosztott bejegyzés,

Azt gondolnánk, hogy ezt nem lehet már felülmúlni, de egy orosz modellnek mégis sikerült. Anastasia Kvitkónak hívják azt a fiatal szépséget, aki Kimhez hasonló elképesztő idomokkal van megáldva.

Valószínűleg nem csak mi gondoljuk ultraszexinek, ugyanis a közösségi oldalán közel 6 millió követője van, ami minden képzeletet felülmúlóan nagy szám.

Nem csoda, hogy ezeket az idomokat nem tudja senki szó nélkül hagyni Forrás: Instagram

A 22 éves fiatal szépség olyan természetességgel pózol a kamerák előtt, mintha soha életében nem is csinált volna semmi mást.

Hogy mit csinált a vaginájával Kim Kardashian?

A hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vaginalézer. Olvass tovább itt...

Tavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170331-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt-szerezd-be-oket-a-legjobb-aron.htmlElhasználódtak a tavaly vagy még korábban beszerzett tavaszi cipőid? Most megmutatjuk, hol szerezheted be a legújabb modelleket, ráadásul a legjobb áron! Trend--Trendjelentés a Los Angeles-i divatünneprőlhttp://www.life.hu/trend/20170403-trendjelentes-a-fashion-los-angeles-awards-voros-szonyegerol.htmlA Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoCourtney Cox bikinire vetkőzött - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170404-courtney-cox-jol-nez-ki-bikiniben.htmlCorutney Cox lányával és barátnőjével ruccant ki a tengerpartra, ahol nem hagyta magán a ruháját. Kár is lett volna, ugyanis 52 évesen is remekül fest bikiniben. Trend--Terhesen rappel a fejkendőről a muszlim nő, Mona Haydarhttp://www.life.hu/trend/20170404-terhesen-rappel-a-muszlim-no-a-fejkendorol.htmlRengeteg tolakodó kérdést kapnak azok a muszlim nők, akik viselik a fejkendőt. Erről készített egy dalt Mona Haydar, aki videoklipet is forgatott a számhoz 8 hónapos terhesen. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy egy muszlim nő ilyesmit tegyen. TrendOrigoBomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultra szexi!http://www.life.hu/trend/20170403-elkepesztoen-szexi-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta.Trend--Gáspár Bea egyre jobb formában van: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170403-igy-nez-ki-gaspar-bea-a-konyhafonok-forgatasan.htmlGáspár Bea nemcsak finomakat készít, hanem jól is néz ki. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.