A hónap sminktrükkje: amikor a jegeskávé inspirál

Forrás: Thinkstock -
fahéj jegeskávé szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől!

A körültekintő arctisztítás és hidratálás után egységesítsd a bőröd színét egy vitaminokban gazdag, folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki egy árnyalattal világosabb színű korrektorral, szépen dolgozd össze a kontúrszéleket, majd finoman púderezd le transzparens púderrel.

Orcáid természetes ragyogásához válassz egy üde bronzosítót. A bronzosító mindenkinek jól áll, csak tudni kell jól választani a pazar kínálatból.

Próbáld ki te is az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket Forrás: Thinkstock

A jelenlegi bőrszínedhez képest a bronzosító színe egy-két árnyalattal legyen csak sötétebb tónusú, akkor ideális lesz a végeredmény.

Ügyelj rá, hogy az arccsont alá tedd ívesen, kontúrmentesen a halánték irányába.

Highlighttal emeld ki a szemzugot. A mozgószemhéjadra fahéjárnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd a mélyítővonaladat egy hideg barna árnyalattal hangsúlyozd. A szempillák tövét mélyítsd fekete szemceruzával vékonyan, és a végén satírozd el, hogy összekeveredjen a fahéjárnyalattal.

Szempilláidat természetes, ívelő hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. Szemöldöködet áttetsző szemöldökbalzsammal fésüld ki, hogy szép fénye legyen, és rendezett hatást keltsen. Ajkad érzékiségéhez válassz fényes textúrájú, tejeskávé-árnyalatú ajakrúzst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.