Instagram-modell lett Hope Howard nyugalmazott katonanőből

Forrás: Hope Howard -
modell bikini katona Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katona lett, mert segíteni szeretett volna, nyugalmazása után pedig Instagram-modellé vált az egykori katonanő. Hope Howard bikinis testétől elveszted az eszed.

Hope Howard 19 évesen döntött úgy, hogy katonának áll, mert segíteni szeretett volna. Járt Afganisztánban, és jó szolgálatot tett hazájának mielőtt hazatért. Most 26 évesen egészen más területen foglalatoskodik, a nyugalmazott katonából 26 éves korára Instagram-modell lett.

Hope Howard teste észbontó Forrás: Instagram/Hope Howard

Hope a katonaságnál eltöltött időszakát egyszerre tartja a legjobb és legrosszabb dolognak az életében, de az biztos, hogy alaposan megváltoztatta őt Afganisztán. Arra késztette, hogy végiggondolja életét, és végül megtalálta azt, amivel igazán szeretne foglalkozni. Ez pedig a modellkedés.

Fehérneműben is dögös Forrás: Hope Howard

Valójában kiskora óta szeretett volna manöken lenni, de a légierőnél ez a vágya háttérbe szorult. Leszerelése után azonban már semmi nem állt annak az útjába, hogy valóra váltsa álmát. Szenvedélyének eredményét, vagyis a tökéletes testét mindenki láthatja Hope Instagram-oldalán, szerencsére többnyire bikiniben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.