Jared Leto a legstílusosabb férfi a GQ magazin szerint

Forrás: InterCom -
GQ magazin férfi stílus Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Letót választotta 2017 legstílusosabb férfijának a GQ magazin. Az amerikai színész Tom Ford dizájnert és Eddie Redmayne brit színészt utasította maga mögé.

"A hitelesség mindig izgalmas, feltűnő" – mondta Leto a magazinnak adott interjújában, amely csütörtökön jelenik meg. Mint elmondta, olyan nagyságok inspirálják, mint Michael Jackson, Andy Warhol vagy Steve Jobs. Leto maga is "kísérletezik a stílusokkal", és "folyamatosan csiszolgatja a kinézetét" – indokolta a döntést a magazin főszerkesztője.

Jared Leto a legstílusosabb férfi Forrás: InterCom

Idén a tíz legjobban öltözött férfit különböző kategóriákban is megválasztották. A sportolók között David Beckham, zene kategóriájában a rapper Drake, a politikusok között pedig Justin Trudeau kanadai miniszterelnök került az első helyre.

A "legjobban alulöltözöttek" (Best Undressed) kategóriában Zac Efron amerikai színész aratott győzelmet.

Így néz ki a nő, aki 3 éve nem vágott körmöt: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170406-harom-eve-nem-vagta-le-a-kormeit-a-no.htmlSimone Taylor igen érdekes szokásával vált híressé a neten: több mint 3 éve nem vágta le a körmeit. Trend--A felháborodás miatt vette le a reklámját a Pepsihttp://www.life.hu/trend/20170406-visszavonta-reklamjat-a-pepsi.htmlAz internetezők értetlenül néztek körbe a Pepsi új reklámját látva, pedig Kendall Jenner főszereplésével készült. A cég végül kénytelen volt elnézéskérések közepette levenni a reklámot. TrendOrigoÍgy néz ki a Kim Kardashianról mintázott úszógumihttp://www.life.hu/trend/20170406-kim-kardashian-fenekerol-mintaztak-uszogumit.htmlÖrömhír látott napvilágot azok számára, akik szeretnék saját kezükben tartani Kim Kardashian hátsóját. Mostantól bárki számára elérhető. Trend--Tavaszi kabátok a legjobb áronhttp://www.life.hu/trend/20170405-tavaszi-kabatok-a-legjobb-aron-itt-szerezd-be-oket.htmlHabár a nappalok egyre melegebbek, reggel és este mindenképpen elkel még egy tavaszi kabát, hogy ne fázzunk. Mutatjuk is, hol tudod jó áron beszerezni a legmenőbb fazonokat és legjobb színeket. Trend--Eva Longoria 42 évesen is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170406-eva-longoria-42-evesen-is-gyonyoru.htmlEva Longoria manapság nem sokszor jelenik meg a nagy nyilvánosság előtt, de ha mégis megteszi, senki nem tudja levenni róla a szemét... Trend--Instagram-modell lett Hope Howard nyugalmazott katonanőbőlhttp://www.life.hu/trend/20170405-instagram-modell-lett-az-egykori-katonanobol.htmlKatona lett, mert segíteni szeretett volna, nyugalmazása után pedig Instagram-modellé vált az egykori katonanő. Hope Howard bikinis testétől elveszted az eszed. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.