Kim Kardashian fenék úszógumi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhír látott napvilágot azok számára, akik szeretnék saját kezükben tartani Kim Kardashian hátsóját. Mostantól bárki számára elérhető.

Kim Kardashian hátsója a világ egyik legkelendőbb feneke. Valószínűleg szinte minden pasi elképzelte már, hogy milyen jó lenne egyszer élőben látni az ikonikus gömbölyű testrészt, amire félig-meddig mindenkinek lehetősége nyílik.

Íme a híres fenékről mintázott úszógumi Forrás: Kimoji.com

Ugyanis piacra kerül a Kardashian fenékről mintázott úszógumi, ami

kiköpött mása az eredetinek.

Meg kell hagyni, hogy jól időzítették a piacrakerülés időpontját, ugyanis a tavaszi-nyári szezon elején sokan vásárolnak vízi kellékeket, bár valószínűleg Kim fenekét azok is meg fogják venni, akiknek semmi szükségük egy újabb úszógumira.

A Kimoji Butt Pool Float névre keresztelt termék már elérhető a hivatalos weboldalon, és 98 dollárért, azaz 28000 Ft-ért lehet hozzájutni - írta meg a DailyMail.

Kim Kardashian találkozott a hasonmásával: eléggé kiakadt!

Kim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is.
Jáksó László: "Nem vagyok jó apa, sosem voltam"http://www.life.hu/sztarok/20170406-jakso-laszlo-nem-tartja-magat-jo-apanak.htmlMi történt Jáksó Lacival? Hosszú idő után őszintén mesél a jelenlegi életéről. TV + Sztárok--Szulák Andrea szeretne kapcsolatot, de nem érti a férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170406-szulak-andrea-nem-erti-a-ferfiakat.htmlEgyedülálló anyaként neveli kislányát, dolgozik, mindeközben már nem sok ideje vagy energiája marad az ismerkedésre. Bevallotta, kezd kopni a teherbírása, és lehet, hogy könnyebb lenne egy társsal, de nem tudja megfejteni a férfiakat. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Már szembenéztem a magánnyal"http://www.life.hu/sztarok/20170406-toth-gabi-szembe-nezett-a-magannyal-es-a-szorongassal.htmlTóth Gabi lassan 30 éves lesz, ennek kapcsán mesélt a megjárt útjairól, a lelki vívódásairól és a felismeréseiről is. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsért sokat fizetett volna a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170406-sebestyen-balazs-komoly-ajanlatot-kapott-a-tv2.htmlAndy Vajna tulajdonában lévő rádiónál dolgozik Sebestyén Balázs, az RTL Klubnál persze aggódtak azért, hogy a TV2-höz is átcsábítják. Kapott is ajánlatot Balázs, nem kevés összegről. TV + Sztárok--Hajdú Péter a közösségi oldalán vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170406-hajdu-peter-a-facebookon-mondta-el-az-igazsagot.htmlHajdú Péter a közösségi oldalán akadt ki egy napilap cikkére, amely azt taglalta, hogy Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalták meg egykori párjaik... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Zsolti egy cirkuszban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-cirkuszban-fog-dolgozni-vv-zsolti.htmlVV Zsoltit csábítja a színpad, vagy inkább a porond. A ValóVilág volt játékosa ugyanis nem akárhonnan kapott ajánlatot: a cirkuszban fog dolgozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.