A felháborodás miatt vette le a reklámját a Pepsi

Forrás: Youtube -
Pepsi reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetezők értetlenül néztek körbe a Pepsi új reklámját látva, pedig Kendall Jenner főszereplésével készült. A cég végül kénytelen volt elnézéskérések közepette levenni a reklámot.

Akkora lett a felháborodás a Pepsi legújabb reklámja miatt, hogy a márka kénytelen volt visszavonni az egészet, pedig nem is olyan rég' debütált. Pedig a hirdetésben Kendall Jenner a főszereplő, aki sokak kedvence, de így sem nyerte el a kisfilm az internetezők tetszését. A reklámban Kendall Jenner éppen egy tüntetés közepére érkezik gyönyörűen, és természetesen egy Pepsivel a kezében.

A felháborodás miatt vette le a reklámját a Pepsi Forrás: Youtube

A kólát azonban jószívűen továbbadja egy rendőrnek, aki épp a sorfalban áll, ezek után még szürreálisabb jelenet következik: mindenki őrülten boldog, mosolyog, és önfeledten vonul. Együtt kóláznak a hatóság embereivel, és ezután megjelennek a sokatmondó szlogenek: "Élj merészebben, élj hangosabban, élj a pillanatnak".

Sokan az egész koncepciót nem értették, éppen ezért követte a reklámot teljes felháborodás, ami miatt a Pepsi gyorsan vissza is vonta.

Jáksó László: "Nem vagyok jó apa, sosem voltam"http://www.life.hu/sztarok/20170406-jakso-laszlo-nem-tartja-magat-jo-apanak.htmlMi történt Jáksó Lacival? Hosszú idő után őszintén mesél a jelenlegi életéről. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Már szembenéztem a magánnyal"http://www.life.hu/sztarok/20170406-toth-gabi-szembe-nezett-a-magannyal-es-a-szorongassal.htmlTóth Gabi lassan 30 éves lesz, ennek kapcsán mesélt a megjárt útjairól, a lelki vívódásairól és a felismeréseiről is. TV + Sztárok--Szulák Andrea szeretne kapcsolatot, de nem érti a férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170406-szulak-andrea-nem-erti-a-ferfiakat.htmlEgyedülálló anyaként neveli kislányát, dolgozik, mindeközben már nem sok ideje vagy energiája marad az ismerkedésre. Bevallotta, kezd kopni a teherbírása, és lehet, hogy könnyebb lenne egy társsal, de nem tudja megfejteni a férfiakat. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsért sokat fizetett volna a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170406-sebestyen-balazs-komoly-ajanlatot-kapott-a-tv2.htmlAndy Vajna tulajdonában lévő rádiónál dolgozik Sebestyén Balázs, az RTL Klubnál persze aggódtak azért, hogy a TV2-höz is átcsábítják. Kapott is ajánlatot Balázs, nem kevés összegről. TV + Sztárok--Schobert Norbi előadását sokan szabotálnákhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-tonkre-akarjak-tenni-schobert-norbi-ingyenes-eloadasat.htmlSchobert Norbi ellentábora támadásba lendült? Bármit megtennének, hogy szabotálják a fitneszguru ingyenes programját. TV + Sztárok--Hajdú Péter a közösségi oldalán vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170406-hajdu-peter-a-facebookon-mondta-el-az-igazsagot.htmlHajdú Péter a közösségi oldalán akadt ki egy napilap cikkére, amely azt taglalta, hogy Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalták meg egykori párjaik... TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.