ByeAlex totálisan stílust váltott: Videó!

Forrás: Polyák Attila/Origo -
interjú stílusváltás ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett ByeAlex-szel a Playboy gálán, ahol azt is megtudhattuk, hogy az előadó miért változtatta meg a stílusát. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, ByeAlex komoly változásokon esett át, mert sokszor nem érezte magát férfinak. Egy évvel ezelőtt életmódváltásra vette rá magát, ami látványos változást eredményezett. Hihetetlen átalakuláson esett át, de természetesen rengeteg munka van emögött.

ByeAlex lecserélte egykori hipster stílusát Fotó: Adrián Zoltán /Origo

Ezúttal a Playboy gála kapcsán adott interjút, és arról is szó esett, hogy az életmódváltáson túl a stílusa is komoly átalakuláson ment át.

"Most ilyen skinheadeskedni van kedvem. Kitaláltam azt, hogy ebben az évben kopasz leszek és szemöldökkarikám is lesz, szeretem változtatgatni a stílusomat"

A sztár azt is elárulta, hogy szabaidejében még mindig sokat jár edzeni, illetve a karrierje kapcsán az X-Faktor is szóba került.

/1704/_gy_m201747142335Ciki vagy menő? Ezek a sztárok kedvenc oversize darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170405-ciki-vagy-meno-a-sztarok-kedvenc-oversize-darabjai.htmlAz oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő? Trend--Lilu tetoválást csináltatott Törőcsik Danival: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170407-lilu-tetovalast-csinaltatott-torocsik-danival.htmlLilu egy tetoválással örvendeztette meg magát, a rajongóit pedig egy fotóval a mestermű készülésének pillanatáról. TrendOrigoA felháborodás miatt vette le a reklámját a Pepsihttp://www.life.hu/trend/20170406-visszavonta-reklamjat-a-pepsi.htmlAz internetezők értetlenül néztek körbe a Pepsi új reklámját látva, pedig Kendall Jenner főszereplésével készült. A cég végül kénytelen volt elnézéskérések közepette levenni a reklámot. TrendOrigoÍgy néz ki a nő, aki 3 éve nem vágott körmöt: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170406-harom-eve-nem-vagta-le-a-kormeit-a-no.htmlSimone Taylor igen érdekes szokásával vált híressé a neten: több mint 3 éve nem vágta le a körmeit. Trend--Így néz ki a Kim Kardashianról mintázott úszógumihttp://www.life.hu/trend/20170406-kim-kardashian-fenekerol-mintaztak-uszogumit.htmlÖrömhír látott napvilágot azok számára, akik szeretnék saját kezükben tartani Kim Kardashian hátsóját. Mostantól bárki számára elérhető. Trend--Tavaszi kabátok a legjobb áronhttp://www.life.hu/trend/20170405-tavaszi-kabatok-a-legjobb-aron-itt-szerezd-be-oket.htmlHabár a nappalok egyre melegebbek, reggel és este mindenképpen elkel még egy tavaszi kabát, hogy ne fázzunk. Mutatjuk is, hol tudod jó áron beszerezni a legmenőbb fazonokat és legjobb színeket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.