Heti trendjelentés - Eva Longoria mindenkit meglepett

Brad Pitt fashion week Justin Theroux Charlize Theron vörös szőnyeg Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes megoldások, furcsa összhatások és egy stíluskirálynő – ezek uralták a héten a vörös szőnyeget. Már mutatjuk is a részleteket, te pedig szavazd meg a legjobb és legrosszabb outfiteket.

Stíluskirálynő

Charlize Theront többször is láttuk ezen a héten a vörös szőnyegen, és mindannyiszor kifogástalan volt a megjelenése. Nekünk ez a kettő volt a kedvencünk.

Charlize Theron Forrás: Getty Images

Melyik outfit tetszik jobban?

Farmermánia

A modellek kedvence ezen a héten a farmer volt, amit megpróbáltak a vörös szőnyegre átértelmezni. Stallone lánya, Sistine a manapság trendi metállal dobta fel a farmerjét, míg a Cara Delevingne szintén modell testvére, Poppy egy elegáns zakóval egészítette ki. Egyébként ez utóbbi szett sem volt rossz, de túlságosan kiemelte a vékony alakját.

Sistine Rose Stallone, Poppy Delevigne Forrás: Getty Images

Kinek a választása jön be jobban?

A 10 legdögösebb modelltesó

A Dior 2017-es tavaszi–nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak.

A legfurcsább szettek

A The Ramones gitárosának felesége, Linda Ramone nem hazudtolta meg önmagát. Kirívó, színes szettjére mindneki felfigyelt, ahogy Laxmi Narayan Tripathi sem maradt észrevétlen a vörös szőnyegen. Az indiai származású, transznemű színésznő hagyományos öltözetben, látványos arcfestéssel vonult a többi sztár között.

Laxmi Narayan Tripathi, Linda Ramone Forrás: Getty Images

Kinek a merészsége jön be jobban?

Pasimustra

A Jennifer Aniston számára legfontosabb két férfi is megjelent a héten egy-egy vörös szőnyeges eseményen. Habár számunkra egyértelmű, hogy Justin Theroux sokkal jobban festett, mint a bő nadrágos Brad Pitt, mégis inkább rátok bízzuk a döntést.

Justin Theroux, Brad Pitt Forrás: Getty Images

Kinek a stílusa tetszik jobban?

A hét meglepetése

A kikezdhetetlen stílusérzékkel rendelkező Eva Longoria ezúttal olyan ruhát vett fel, ami kissé meglepett minket. A rendkívül bő szabású nadrág nem a legelőnyösebb az olyan alacsony nőknek, mint amilyen a színésznő is.

Eva Longoria Forrás: Getty Images

Neked tetszett Eva Longoria ruhája?

Ciki vagy menő? Ezek a sztárok kedvenc oversize darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170405-ciki-vagy-meno-a-sztarok-kedvenc-oversize-darabjai.htmlAz oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő? Trend--Tavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170331-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt-szerezd-be-oket-a-legjobb-aron.htmlElhasználódtak a tavaly vagy még korábban beszerzett tavaszi cipőid? Most megmutatjuk, hol szerezheted be a legújabb modelleket, ráadásul a legjobb áron! Trend--Durva plasztikai trend hódít Hollywoodban - a csípőnagyobbítás a legújabb őrülethttp://www.life.hu/trend/20170330-durva-plasztikai-trend-hodit-hollywoodban-a-csiponagyobbitas-a-legujabb-orulet.htmlHol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei! Trend--2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoÍgy csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!http://www.life.hu/trend/20170324-a-2017es-glamour-gala-legemlekezetesebb-sztarruhai.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat! Trend--A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.