Elszakadt Emilio nadrágja A Nagy Duett közben - Videó!

Forrás: TV2 -
Nagy Duett nadrág Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben szórakoztató produkciókat láthatunk, ám vannak olyan vicces pillanatok is, amiket nem terveznek előre. A legutóbbi adásban Emiliót láthattuk szorult helyzetben, ugyanis egy magas hangnál szétpattant rajta a gatya.

Vasárnap is szórakozhattak a nézők a hazai sztárokon, akik nagy igyekezettel próbátak előadni egy dalt duettpartnerükkel együtt. A legutóbbi adás után is el kellett búcsúznunk egy párostól, a nézők Tolvai Renit és Danny Blue-t ejtették ki a versenyből. Előtte azonban még szórakozhattunk egy jót a produkciókon, különösképp Emilió és Ábel Anita előadásán.

Ábel Anita jót nevetett a baleseten Forrás: TV2

Mindketten beleadtak apait, anyait az éneklésbe és a koreográfiába egyaránt, de egy apró hiba csúszott a performanszukba. Emilión ugyanis szétszakadt a nadrág, éppen az erőlködéstől. Az énekes egy magas hangot próbált kiénekelni, amikor elpattant rajta a gatya, ez egy kissé hátráltatta a szabad mozgásban, de annál színesebbé tette a produkciójukat, amitől a zsűri könnye is kicsordult!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.