Heti trendjelentés – Ilyen ronda lila csizmát még soha nem láttunk

Kylie Jenner kim kardashian vörös szőnyeg Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fashionista csemegék, a vagány fekete szettek hete volt ez, de egy ronda lila csizma vitte a prímet. Mutatjuk a hét legjobb és legrosszabb szettjeit!

Vonalak

Kylie Jenner barátnője, Anastasia Karanikolaou, aki egyébként akár a Kardashian-családba is születhetett volna, annyi hasonlóság van közöttük, ezúttal is a Kardashian stílust hozta, nem is véletlen, hogy Kimmel került össze, aki hozzá hasonlóan egy testre simuló ruhában mutatta meg vonalait.

Anastasia Karanikolaou, Kim Kardashian Forrás: Northfoto

Kinek a szettje tetszik jobban?

Feketék

A hét fekete dívái ezúttal Jennifer Aniston és Cate Blanchett voltak, ráadásul mindketten nadrágos megoldásra szavaztak, ami nagyon vagányan mutatott rajtuk, főleg, hogy mindkettőjük felsőrészében volt valami izgalmas megoldás.

Jennifer Aniston, Cate Blanchett Forrás: Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Fashionisták

A Párizsban megrendezett Louis Vuitton partin igazi fashionista csemegék is voltak. Michelle Williams és Chloe Sevigny is kitűnt a ruhájával, nagyon különlegesek voltak mindketten.

Michelle Williams, Chloe Sevigny Forrás: AFP

Kinek az outfitje vagányabb?

Akik elbuktak

A villantáskirálynő, Lady Victoria Hervey ezúttal nem villantott, de ez sem segített rajta. Kylie Jenner pedig a lila csizmájával vívta ki, hogy bekerülhessen a legrosszabbak közé.

Lady Victoria Hervey, Kylie Jenner Forrás: Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.