Meghökkentően barna lett Európa legnagyobb mellű nője Martina Big

Martina Big felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német glammodell Martina Big azt állítja, neki vannak a legnagyobb mellei Európában, amit természetesen a plasztikai sebészeknek köszönhet. Ha ez nem lenne elég megdöbbentő, akkor a legutóbbi barnító kezelésének az eredménye mindenképpen az. Valami itt nagyon el lett rontva.

A 28 éves nő célja az, hogy egy gigantikus Barbie külsejét öltse magára, ehhez volt szükség az óriásmellekre és a barnítókezelésre is, ami azért nem az igazi. Szerintünk. Big azt állítja, csupán három injekció hatásának eredménye jelenlegi bőrszíne, és még, még, még barnább szeretne lenni.

Martina Big, Európa legnagyobb mellű nője Forrás: NORTHFOTO/Jan Haas

„Tudom, hogy elsőre sokakat sokkol, amikor meglátnak, de ez csak azért van, mert soha sem láttak még senkit, aki fehérről afrikai barnára változtatja a bőrét" - nyilatkozta a Mirrornak. Hozzátette, imádja, hogy a hajszíne és a bőre ennyire elétér egymástól. Martina 2014 óta 20 különböző plasztikai beavatkozáson esett át, azt mondja, semmit sem bánt meg, és szeretne elmenni a testmódosítás legvégső határáiig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.