Karys Goodwin milliókat költ plasztikai műtétekre - Fotó!

Forrás: Twitter/Karys Goodwin -
plasztika mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc hírességére szeretne hasonlítani Karys Goodwin, ezért fekszik folyton kés alá. Már több milliót elköltött a plasztikai műtétekre, és még mindig nem végzett... Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít a példaképére.

Karys Goodwinnek megvan a maga példaképe, mégpedig egy hölgyemény kerekded idomokkal. A 20 éves fiatal mindent megtesz azért, hogy hasonlítson az általa gyönyörűnek tartott Chloe Khanra, ebbe természetesen beletartoznak a plasztikai műtétek is. Már több mint 3 millió forintnak megfelelő fontot költött el a beavatkozásokra, de természetesen ez még csak a kezdet.

Karys Goodwin milliókat költ plasztikai műtétekre Forrás: Twitter/Karys Goodwin

Feltöltötte száját és a melleibe is implantátumot rakatott, de a cél nem a természetesség, éppen ellenkezőleg. Karys imádja a "Barbie" kinézetet, így hatalmas műszempillákat és végtelenül hosszú műhajat is felrakatott magának.

"Én csak szeretem a természtellenes kinézetet"

- mondta a Daily Mailnek a lány, aki persze még nem végzett, hiába műttette meg a melleit, nagyobbakat szeretne. Így volt az ajkaival is, amiket még most is kicsinek érez, pedig már így is hatalmasok. Hozzátette, minden beavatkozásra hajlandó, hogy lemásolja Chloe kinézetét. ami egyelőre nem igazán sikerült.

Ő Chloe Khanra: rá szeretne hasonlítani Karys Goodwin Forrás: Instagram/Chloe Khanra
6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--Tavaszi sminkbazár - Ezeket a termékeket szerezd be!http://www.life.hu/trend/20170411-tavaszi-sminkbazar.htmlItt a tavasz, ideje beszerezni az új sminktermékeket. A szemhéjpúderek, a rúzsok és a körömlakkok is izgalmas színeket tartogatnak, úgyhogy érdemes körbenézni a szuper választékban. Trend--Interjú közben villantott cicit a fürdőruhamodellhttp://www.life.hu/trend/20170418-interju-kozben-villantott-cicit-a-brazil-furdoruhamodell.htmlA szőkeség élő adásban akarta megigazítani a bikinijét, ami nem sikerült túl jól... Trend--Nem szokása, de most mellényúlt: Ilyen öregesen még sosem nézett ki Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20170417-ilyen-oregesen-meg-sosem-nezett-ki-katalin-hercegno.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg a húsvéti istentiszteleten vettek részt Windsorban. A hercegné azonban nem a tőle megszokott, fiatalos eleganciával öltözködött. Trend--Szívecskés bugyit villantott Stohl Luca A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/trend/20170417-szivecskes-bugyit-villantott-stohl-luca-a-nagy-duett.htmlMádai Vivient követve Stohl Luca is megvillantotta a fehérneműjét A Nagy Duet színpadán. Trend--Elefántok lánya: íme, a világ leghíresebb duciszépségversenyehttp://www.life.hu/trend/20170416-elefantok-lanya-ime-a-vilag-leghiresebb-duciszepsegversenye.htmlMég hogy csak vékony nők indulhatnak szépségversenyen? Nos, egy klasszikus megmérettetésen igen, de Thaiföldön egészen más a helyzet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.