Heti trendjelentés - Jessica Alba melegítőnadrágot villantott a vörös szőnyegen

vörös szőnyeg Jessica Alba Jennifer Hudson Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cici- és combvillantás, punk stílus és klasszikus elegancia - elképesztően sokféle outfitet láttunk ezen a héten. Mutatjuk is a legemlékezetesebb választásokat!

A leghosszabb combok

Jennifer Hudson szuper formában van manapság, amit lépten-nyomon szeretne is megmutatni a nagyközönségnek. Ezúttal sem takart el túl sokat magából, habár ez a mini talán már túlzás.

Jennifer Hudson Forrás: Northfoto

A legfeltűnőbb cicik

Rosario Dawson egy filmpremierre választott arany ruhában emelte jó magasra a melleit. De az aranycipellőjét imádjuk!

Rosario Dawson Forrás: Northfoto

Best of street style

Jennifer Aniston Párizsban indult vásárolgatni ebben a laza szerelésben. A szakadt farmer és a fehér sportcipő egy elegánsabb kabáttal és táskával egyértelműen befutó.

Jennifer Aniston Forrás: Northfoto

Punk lázadás

Bella Thorne színésznőt New Yorkban kapták lencsevégre a fotósok ebben a punkos szerelésben: magas szárú fűzős bakancsban, neccharisnyában és lila metál szoknyában. Elég ütős lett az összhatás!

Bella Thorne Forrás: Northfoto

Melegítőhatás a vörös szőnyegen

Jessica Alba ezen a héten mindenkit meglepett. Hozzá képest nagyon laza szerelésben érkezett a vörös szőnyegre, a nadrág ráadásul egy melegítőre hajazott, amit magas sarkúval viselt a színésznő.

Jessica Alba Forrás: Northfoto

A legszebb szín

A sárga szín még mindig hódít a sztárok között, és mi is egyre jobban imádjuk, így megint ez lett a hét színe, amit ezúttal Zoe Bell viselt. Most ráadásul az is kiderült, hogy a sárga és az arany egyáltalán nem ütnek el: jól kiegészítik egymást.

Zoe Bell Forrás: Northfoto

A klasszikus elegancia

Anne Hathaway ruháiba nagyon ritkán vagyunk szerelmesek, de ez a párosítás most nagyon tetszett nekünk az oldalt printelt ruhával és a könnyű, mályva színű blúzzal.

Anne Hathaway Forrás: Northfoto
5 dolog, amit soha ne csinálj sminkbenhttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-csinald-sminkben.htmlMi, nők imádjuk a sminket. Szeretjük, mert eltüntethetjük az apró bőrhibáinkat, kihangsúlyozhatjuk vele legszebb vonásainkat, így magabiztosságot is ad. Azt azonban az igazi sminkmániásoknak is tudniuk kell, hogy vannak olyan dolgok, amikhez egyenesen tilos sminket viselni, mert rengeteget árthatunk vele a bőrünknek. TrendThinkstock6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--A vegyszermentes bőrápolás és magyar képviselőik - Élj természetesen!http://www.life.hu/trend/20170407-szepsegapolasi-termekek-amiket-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlA természetes szappanok, a natúrkozmetikumok, a színezékmentes testápolók világában, ahol ismeretlenek a szintetikus, állatokon tesztelt alapanyagok, viszont fontosak a környezettudatos tényezők, és az ökológiai lábnyomodat is csökkentheted, nos ebben a világban is nyüzsgő élet van. Mutatjuk is a kedvenc márkáinkat, amelyeket neked is feltétlenül ki kell próbálnod! Trend--Szexizni akartak, de nagyon nem sikerült! Ezek a világ leggázabb szelfijeihttp://www.life.hu/trend/20170407-ezek-a-vilag-legundoritobb-szelfijei.htmlVeled is előfordult már, hogy nagyon szexi akartál lenni egy képen, aztán valahogy rettentően félresikerült a dolog? Annyira nem ronthattad el a fotót, mint ezek a lányok, akik a világ legdögösebbjének érezték magukat, csak éppen egy apróságot felejtettek el: eltakarítani a kuplerájt. Trend--Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170320-termeszetesen-natur-smink-tavaszra.htmlA tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban. Trend--Felsők minden mennyiségben: ezek a legjobb alapdarabok tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170407-felsok-minden-mennyisegben-ezek-a-legjobb-alapdarabok-tavaszra.htmlNéhány basic felsőrész mindenkinek kell a szekrényébe, így amikor egy lazább napra vágysz, rögtön tudsz majd mihez nyúlni. Csak egy tökéletes nadrág kell hozzájuk, és már indulhat is a nap. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.