Ennyit változott a nőideál 100 év alatt - Fotók!

nőideál változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20. és 21. században a nők tökéletes testéről alkotott kép rengetegszer változott, talán gyorsabban, mint a divatirányzatok. Íme, egy fotósorozat arról, mikor mi volt éppen a legvonzóbb.

Szinte sokkoló, mennyit változott a nőideál az évek alatt. Hol a hosszú combok, hol a kerek fenék a nyerő, minden attól függ, a nőknek éppen melyik görbületét helyezik előtérbe. Ez a trend 2017-re sem változott, sőt, a hírességek tökéletes megjelenésükkel egyre inkább arra kényszerítik a nőket, hogy mindenáron próbáljanak megfelelni egy ideális képnek. Az elvárások egyre magasabbak, és ezzel együtt egyre nevetségesebbek, de ez már nem újdonság: 100 évvel ezelőtt is megvolt a nőideál, íme, egy összeállítás arról, hogy mikor milyen alak volt a nyerő!

/1704/Ennyi2017421142725
Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!http://www.life.hu/trend/20170421-palvin-barbi-szexi-videot-posztolt.htmlElképesztő videó látott napvilágot Palvin Barbiról. A fiatal szépség falatnyi bikiniben napfürdőzik egy egzotikus vízparton. Videó! Trend--Tavaszi parfümmámor - Találd meg a saját illatodathttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-parfumoket-probald-ki-tavasszal.htmlAmikor kisüt a nap, kinyílnak a virágok, és lombkorona kerül a fákra, valahogy megváltozik az ember hangulata, néha még az ízlése is. Valahogy nyitottabbak, derűsebbek, lazábbak leszünk az évszakváltást követően. Ehhez az új életérzéshez pedig újfajta illat kell: találd meg velünk a kedvencedet! Trend--Kinyomoztuk a 91 éves Erzsébet királynő sminktitkaithttp://www.life.hu/trend/20170411-erzsebet-kiralyno-sminkjet-elemezte-sminkmesterunk-larion-oscar.htmlNem véletlenül hívják a színek királynőjének, a 91. születésnapját ünneplő II. Erzsébet a klasszikus eleganciát bátran ötvözi a színekkel. Semmit nem bíz a véletlenre, így általában magának készíti a sminkjét, bár lehet, hogy nem ártana pár új fogással beújítani azt a bizonyos fenséges rutint. Trend--Tyra Banks 43 évesen is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-tyra-banks-43-evesen-is-gyonyoru.htmlMindegy, hol jelenik meg Tyra Banks, ahol ő feltűnik ugyanis, ott egyből megfagy a levegő. A modell még 43 évesen is gyönyörű, ezt be is bizonyította a legutóbbi eseményen, ahol mindenki csak rá tudott figyelni. Trend--Catherine Zeta-Jones megmutatta a dekoltázsát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-catherine-zeta-jones-megmutatta-dekoltazsat.htmlA színésznő alakjára nem lehet panasz, hiszen még 47 évesen is nyugodtan magára ölthet mélyen dekoltált ruhákat! Catherine Zeta-Jones a legutóbbi rendezvényen ellopta a show-t, mindenki az ő melleit bámulta. Trend--Kelemen Anna így néz ki smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170419-kelemen-anna-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlKelemen Anna vesztére éppen akkor lépett be a TV2 stúdiójába smink nélkül, amikor Berki Krisztián ott forgatott az Édes Élet kameráival. Így pedig nem maradt titok, hogyan is néz ki a szőkeség valójában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.