Bikiniben szexizik Serena Williams: Fotó!

fotó szexi Sports Illustrated Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csupaizom sportolónő nem puszta magamutogatásból tette közzé az alábbi fotót, hanem üzenni is szeretne az embereknek. 

A világklasszis teniszező, Serena Williams mostanában egyre gyakrabban kápráztatja el a követőit. Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy megcsillogtatta a csodálatos jegygyűrűjét, amit a 33 éves Alexis Ohanian húzott fel a nő ujjára.

Néhány hónappal később pedig bombaként robbant a hír, mikor kiderült:

Serena várandós!

A teniszcsillag egy képet posztolt a közösségi oldalára, amin már a gömbölyödő pocakja is jól látszik.

Most pedig bikinis fotót tett közzé az oldalán, amivel nem csak a férfi rajongóihoz szeretne szólni, hanem minden emberhez, aki követi őt. Véleménye szerint a média már egyre inkább kezdi elfogadni az egyedi szépséget, és egyre kevésbé akarja keretek közé szorítani az embereket.

Just because

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Fontosnak tartja, hogy mindenki, de főleg a nők jobban bízzanak magukban, és merjék azt megmutatni, ami valóban bennük rejlik. A februári Sports Illustratedben megjelent kép 243 ezer kedvelést kapott, úgy tűnik sokan egyetértenek a 35 éves kismamával.

Így sminkelj, ha szeretnél éveket fiatalodnihttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-sminkelj-ha-szeretnel-eveket-fiatalodni.htmlKi ne szeretne még vonzóbb és fiatalosabb kinézetet? Ha te is így vagy ezzel, akkor kerüld például a túl sok és túl harsány sminket. Egy jól megválasztott smink lehetőség egyéniségünk hangsúlyozására, az önkifejezésre és nem utolsósorban az önbizalom növelésére. Íme, Larion Oscar fiatalító sminktippjei! Trend--Heti trendjelentés - Jessica Alba melegítőnadrágot villantott a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170419-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-aniston-jessica-alba-jennifer-hudson.htmlCici- és combvillantás, punk stílus és klasszikus elegancia - elképesztően sokféle outfitet láttunk ezen a héten. Mutatjuk is a legemlékezetesebb választásokat! TrendOrigoLeonardo DiCaprio rendszeresen jár testkezelésekrehttp://www.life.hu/trend/20170421-leonardo-dicaprio-testkezelesekre-jar.htmlEgyre nehezebben tudja elfogadni Leonardo DiCaprio, hogy öregszik. Nemcsak az arcán, de a testén is látszik, hogy bizony már nem fiatal. A színész milliókat költ különböző testkezelésekre, de annyira azért nincs kétségbeesve, hogy edzésre vetemedjen. Trend--Bomba alakjával tarol a neten Tücsi: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170421-szexi-fotot-posztolt-az-instagramra-tucsi.htmlDurván szexi fotóval borzolja a kedélyeket Tücsi. A közösségi oldalán csak záporoznak a kedvelések. Trend--Ennyit változott a nőideál 100 év alatt - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170421-ennyit-valtozott-a-noideal-100-ev-alatt.htmlA 20. és 21. században a nők tökéletes testéről alkotott kép rengetegszer változott, talán gyorsabban, mint a divatirányzatok. Íme, egy fotósorozat arról, mikor mi volt éppen a legvonzóbb. TrendOrigoEva Longoria Hawaii egyik szigetén szexizik - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-eva-longoria-bikiniben-pozol-maui-szigeten.htmlA Született feleségek sztárja ismét megmutatta formás combjait. Egy szál fürdőruhában napfürdőzik Maui szigetén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.