Bambi-póz a legújabb őrület az Instagramon - Fotók!

Forrás:Instagram/ elisajohnson -
Bambi felnőtt Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre elindul egy őrület, amit aztán egyre több ember követ főként az Instagramon. A legújabb a Bambi-póz: ha így ülsz, akkor biztosan rengeteg lájkot kapsz.

A furcsa trendek lelőhelye az Instagram, mindegy milyen őrültnek hangzik egy-egy új ötlet, biztos, hogy sokan követni fogják. A csücsörítés például nem bír kimenni a divatból, de az már régimódinak számít, hiszen mindig van új a nap alatt! Itt van például a legfrissebb trend, amit máris rengetegen követnek: a Bambi-póz!

Íme, a Bambi-póz Forrás:Instagram/ elisajohnson

Ez főként a barna szemű és barnább bőrű hölgyeknek való, de igazából csak az a lényeg, hogy tökéletes idomokkal rendelkezzen az, aki erre vállalkozik. A póz lényege néhány kép alapján jól látható, enyhe terpeszben kell ülni, a lábakat magunk alá húzva. Ez az alappozíció, amit aztán ki lehet egészíteni egy kis hátradőléssel és csábos tekintetekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.