Sarka Kata hatalmas dekoltázst villantott - Fotó!

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata saját műsorában igyekszik a legjobb formáját hozni, ezért szexibbnél szexibb ruhákban köszönti a vendégeit. Legutóbb egy mélyen kivágott darabot öltött magára, és senki nem tudta levenni a szemét brutális dekoltázsáról.

Sarka Kata tudja, hogyan hozza izgalomba a nézőket. Saját műsorának felvételére – és a hétköznapi életben is – mindig megtalálja a megfelelő öltözéket, legutóbb is sikerült. Főként a nézők, de közülük is a férfiak örülhetnek Kata különböző összeállításainak, mert a műsorvezető mindig igyekszik dögös lenni, és kivétel nélkül sikerül is neki.

Sarka Kata mindig szexi Forrás: facebook.com/kata.sarka

Ez a legutóbbi felvételen sem volt másként, Kata egy rendkívül szűk ruhát választott. Már ez is elég lenne ahhoz, hogy felkeltse a rajongói érdeklődését, de itt még nem állt meg a műsorvezető. Ugyanis a ruhájának volt még egy előnye, az elképesztően mély dekoltázs! Így aztán senki nem tudta levenni a szemét Katáról, illetve a kebleiről.

Extrém és sokkoló szerelések Amerika legzúzósabb fesztiváljárólhttp://www.life.hu/trend/20170424-extrem-es-sokkolo-szerelesek-amerika-legdurvabb-fesztivaljarol-a-coachellarol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválján az elmúlt két hétvégén több százezer ember fordult meg. A celebek kedvenc partisorozata a legőrültebb arcokat vonzza. A fesztiválokon már-már klasszikusnak számító hippis outfitek helyett most az őrültebb kreációkat mutatjuk meg! Trend--Demi Moore és Courtney Cox teljesen egyformák: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170425-demi-moore-es-courtney-cox-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlHihetetlen, de ezeken a képeken a két híres színésznő teljesen egyforma. Olyan, mintha testvérek lennének. Trend--Készítsd el a születésnapos Renée Zellweger sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20170418-keszitsd-el-a-szuletesnapos-renee-zellweger-bridget-jones-sminkjet.htmlEgyszerűen imádnivaló Renée Zellweger, aki az életvidám, bohókás Bridget Jonesként lopta be magát a szívünkbe. A színésznő 48. születésnapja alkalmából ellestük szépségtrükkjeit, amiket most Larion Oscar sminkmester mutat be nektek! Trend--Így szépülhetsz sminktrükkökkel - Videó! http://www.life.hu/trend/20170425-konturos-sminktrukkokkel-szepulnek-a-nagymamak.htmlNem csak drága beavatkozásokkal és operációkkal fiatalodhatsz. Ha tudod, milyen színeket használj, akkor már néhány ecsetvonással is éveket fiatalodhatsz. Videó! Trend--Pörgesd fel magad! Ezekkel a szoknyákkal menni foghttp://www.life.hu/trend/20170412-ezeket-a-szoknyakat-szerezd-be-tavaszra.htmlTavasszal már a szoknyák is alapdarabnak számítanak, úgyhogy érdemes beszerezni azt a néhány színt és szabást, amelyek a legjobban passzolnak hozzád. Mutatunk is néhány ötletet! Trend--Bikiniben szexizik Serena Williams: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170424-serena-williams-furdoruhaban-pozol.htmlA csupaizom sportolónő nem puszta magamutogatásból tette közzé az alábbi fotót, hanem üzenni is szeretne az embereknek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.