Brandont csúnyának tartották a barátnőjéhez: teljesen átalakult - Fotó!

Forrás: Youtube/Rachael Ray Show -
csúnya átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartották elég jónak a barátnőjéhez Brandont, aki elhatározta, mindenkinek megmutatja, igenis összeillenek. Egy átváltoztatós műsorba jelentkezett, ahol aztán valóságos herceggé varázsolták, de a meglepetések sora itt még nem ért véget...

Brandon nem tartotta a lépést az aktuális divattal, hajával és öltözékével sem foglalkozott túl sokat. Nem úgy a barátnője, aki mindig nőiesen és csinosan öltözködött. Clara nagyon odafigyelt a külsejére. Ahol együtt jelentek meg, ott mindenki őket bámulta, hiszen egymás tökéletes ellentétei voltak.

Brandont csúnyának tartották a barátnőjéhez Forrás: Youtube/Rachael Ray Show

Brandont sokszor bántották is ápolatlan megjelenése miatt, és sokan nem tartották őt elég jónak a csinos barátnőjéhez, amit egyszer csak megelégelt. Jelentkezett egy átváltoztatós műsorba, ahol alaposan kezelésbe vették. Az átalakulás szinte döbbenetes, barátnője meg sem tudott szólalni a meglepetéstől, pedig nem ez volt minden, amivel Brandon készült. Amint Clara újra kapott levegőt, letérdelt elé, és feltette a nagy kérdést!

Brandon az átalakulás után Forrás: Youtube/Rachael Ray Show

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.