Heti trendjelentés: a világ legcsúnyább nője csipkében tündökölt

Ashley Graham vörös szőnyeg csipke Blake Lively Lizzie Velasquez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten csodálatos ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen, habár Blake Lively nyomába senki se érhetett. Máris mutatjuk a részleteket!

Trapéznadrágok

Habár hazánkban még egyáltalán nem érezhető a trend, a skinny nadrágok helyett idén a trapéz lesz a divat. Juana Acosta és Shay Mitchell színésznők ennek mutatták be két különböző változatát. Neked hogy tetszenek?

Juana Acosta és Shay Mitchell Forrás: Getty images

A hét legrosszabbjai

Karen Gillian túlméretezett nadrágja és a gigantikus masni a felsőjén egyáltalán nem volt jó választás, ahogy az énekesnő Nadeea szettje sem volt egyáltalán harmonikus.

Karen Gillian és Nadeea Forrás: Getty images

Dekoltázsok

A hét dekoltázsait ezúttal Demi Lovato és Ashley Graham hozták.

Demi Lovato és Ashley Graham Forrás: Getty images

Akit a világ legcsúnyább nőjének csúfoltak

A fiatal texasi nő, Lizzie Velasquez egy ritka rendellenességgel született, ami miatt már gyerekkorában is egy idős asszonyra hasonlított. A fejlődési zavarai miatt alacsony is maradt, a súlya pedig mindössze 30 kiló. Mióta dokumentumfilmet készítettek róla, híressé vált, és több rendezvényen is szerepelt, hogy támaszt nyújtson a hozzá hasonlóknak. Ezúttal a vörös szőnyegen is megjelent egy csodás csipkefelsőben.

Lizzie Velasquez Forrás: Getty images

A hét legjobbja

Blake Livelynál egyszerűen nincs szebb és tündöklőbb a vörös szőnyegen. Ez a szettje ráadásul még inkább kiemelte ragyogó személyiségét.

Blake Lively Forrás: Getty images
Blake Lively Forrás: Getty images
Mennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Extrém és sokkoló szerelések Amerika legzúzósabb fesztiváljárólhttp://www.life.hu/trend/20170424-extrem-es-sokkolo-szerelesek-amerika-legdurvabb-fesztivaljarol-a-coachellarol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválján az elmúlt két hétvégén több százezer ember fordult meg. A celebek kedvenc partisorozata a legőrültebb arcokat vonzza. A fesztiválokon már-már klasszikusnak számító hippis outfitek helyett most az őrültebb kreációkat mutatjuk meg! Trend--Készítsd el a születésnapos Renée Zellweger sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20170418-keszitsd-el-a-szuletesnapos-renee-zellweger-bridget-jones-sminkjet.htmlEgyszerűen imádnivaló Renée Zellweger, aki az életvidám, bohókás Bridget Jonesként lopta be magát a szívünkbe. A színésznő 48. születésnapja alkalmából ellestük szépségtrükkjeit, amiket most Larion Oscar sminkmester mutat be nektek! Trend--Pörgesd fel magad! Ezekkel a szoknyákkal menni foghttp://www.life.hu/trend/20170412-ezeket-a-szoknyakat-szerezd-be-tavaszra.htmlTavasszal már a szoknyák is alapdarabnak számítanak, úgyhogy érdemes beszerezni azt a néhány színt és szabást, amelyek a legjobban passzolnak hozzád. Mutatunk is néhány ötletet! Trend--Sminktetoválás: igen vagy nem?http://www.life.hu/trend/20170418-sminktetovalas-igen-vagy-nem.htmlA tetoválás a sminkesek rémálma! Ahogy az életünk, úgy szokásaink is változnak, és ez így van rendjén. Ami tegnap még tetszett, az nem biztos, hogy holnapután, vagy akár egy év múlva is tetszeni fog, de a divat is többször megváltozik ennyi idő alatt, így minden tartós beavatkozást érdemes többször is átgondolni. TrendOrigo5 dolog, amit soha ne csinálj sminkbenhttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-csinald-sminkben.htmlMi, nők imádjuk a sminket. Szeretjük, mert eltüntethetjük az apró bőrhibáinkat, kihangsúlyozhatjuk vele legszebb vonásainkat, így magabiztosságot is ad. Azt azonban az igazi sminkmániásoknak is tudniuk kell, hogy vannak olyan dolgok, amikhez egyenesen tilos sminket viselni, mert rengeteget árthatunk vele a bőrünknek. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.