Kristyna Martelli modell belehalt a plasztikai műtétbe: több mint 100 beavatkozása volt

Forrás: Instagram/Kristyna Martelli -
plasztikai műtét halál Kristyna Martelli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristyna Martelli 17 évesen feküdt először kés alá, azóta összesen több mint 100 beavatkozáson esett át, de többször már nem fogják műteni. Kristyna ugyanis meghalt, éppen egy újabb beavatkozás közben.

Szinte nem volt már olyan testrésze, amihez még nem nyúlt volna plasztikai sebész. Kristyna Martelli 17 éves volt, amikor először kés alá feküdt, és 23 éves korára a műtéteinek száma már 100-ra ugrott. Pontosan talán már ő sem tudta megmondani, milyen átalakításokat végeztek rajta az elmúlt években, de az biztos, hogy megműttette a mellét, a száját, a fenekét, és valószínűleg az orra sem maradt érintetlenül.

Kristyna Martelli teste nem bírta a plasztikai műtéteket Forrás: Instagram/Kristyna Martelli

Éppen egy újabb beavatkozást végeztek volna rajta, de a teste felmondta szolgálatot. Súlyos komplikációk merültek fel, Kristyna Martelli pedig a műtőasztalon halt meg. Sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A fiatal lány sosem volt megelégedve kinézetével, ezért akarta tökéletesre plasztikáztatni, korábban elárulta, számára az az igazi szépség. Halálhírét egy barátnője jelentette be - írja az Indiatimes.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.