Nagypál Kriszti, a Miss Balaton tavalyi nyertese neveli a konkurenciát

Miss Balaton szépségverseny Nagypál Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Balaton 2016 nyertese, Nagypál Kriszti az idei válogató beharangozóján elmondta, számára nem okoz gondot, hogy mindig jól kell kinéznie, mivel kiskora óta egészségesen táplálkozik. A koronát néha felveszi otthon, de vigyáz rá, hogy az idei nyertes számára is szép maradjon. A Life.hu-nak adott interjút a Balaton királynője.

Kicsi, nagy, pakolós? Táskák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/trend/20170426-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlMilyen színű és formájú táskákat érdemes beszerezni a tavaszi-nyári szezonra? Mutatunk néhány szuper darabot, amelyek között bátran válogathatsz! Trend--Iszak Eszter készíti fel a Miss Balaton szépségverseny résztvevőithttp://www.life.hu/trend/20170504-iszak-eszter-a-miss-balaton-szepsegverseny-resztvevoinek-felkeszitoje.htmlIszak Eszti tanácsadóként segíti a Miss Balaton szépségverseny felkészítő táborába jutott versenyzőit. Hogy milyen tanácsokat osztogat, valamint szerinte milyen irányba változott meg a jelentkezők kinézete, a Life.hu-nak elmondta a műsorvezető.Trend--Dukai Regina szerint a Miss Balaton több, mint a többi szépségversenyhttp://www.life.hu/trend/20170504-a-miss-balaton-tobb-mint-a-tobbi-szepsegverseny-dukai-regina.htmlDukai Regina is a Miss Balaton felkészítői közt kapott helyet. A negyedik balatoni királynőválasztásra nem csak vékony lányokat válogattak be - mondta Regina, aki azt is elárulta, mi az, amivel mindenképpen rendelkeznie kellett annak, aki lehetőséget kapott a megmérettetésre.TrendOrigoAshley Graham meztelen mellbimbót villantott: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170504-ashley-graham-megmutatta-meztelen-mellbimbojat.htmlElképesztően forró fotók kerültek elő Ashley Grahamről. A plus size modell megvillantotta az intim testrészeit is. TrendOrigoEgy luxusautó árát költötte arcára Louis Padronhttp://www.life.hu/trend/20170504-louis-padron-egy-luxusauto-arat-koltotte-arcara.htmlA 25 éves Louis Padron büszke plasztikai műtéteire, és arra, hogy úgy néz ki, mint egy élő baba. TrendOrigoAudrey Hepburn 7 mondata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170426-audrey-hepburn-7-idezete-a-szepsegrol.htmlA bájos színésznő ma ünnepelné 98. születésnapját. Audrey Hepburn életét sokan tündérmesének gondolták, de a filmbéli csillogás a mindennapjaiban nem volt általános. Ennek ellenére Audrey a kikezdhetetlen stílusérzék, de a belső szépség és a segítőkészség megtestesítője is, így megfontolandóak a szavai. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.