Sokkoló menyasszonyiruha-trendek! Te bevállalnád valamelyiket?

fashion week menyasszonyi ruha nadrág bevállalós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre bemutatták a 2018-as menyasszonyiruha-trendeket, amelyek bőven tartogattak meglepetéseket. Te bevállalnád valamelyiket az esküvődre? 

Míg a rövid szabás és a nadrágos megoldások már jó néhány szezon óta tartják magukat, a hagyományos ruha szerelmeseinek már ez is meglepő választás lehet. Idén azonban az áttetsző anyagokból, a feketéből, a fejdíszeket leváltó arcmaszkokból és az oversize darabokból sem volt hiány.

Menyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatt

Ahány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk!

Ami a kevésbé sokkoló trendeket illeti, a letisztult sikk és elegancia karakteresen megjelenik egyes kollekciókban, de a háromdimenziós rátétek is nagyon mennek a romantikus stílus képviseletében. Érdekes, hogy a XL-es méretű, azaz tényleg nagyon nagy szoknyák is visszatértek: a 21. századi királynőknek ideális választás. A csillogás szerelmeseinek az ékszereket kifejezetten hangsúlyozó ruhák lehetnek ideálisak.

/1705/Sokko2017523155122

Ez 2017 esküvői sminkje

Természetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos és légiesen fényes. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit!

Imádod az orgonalilát? Így használd a sminkedhezhttp://www.life.hu/trend/20170504-imadod-az-orgonalilat-igy-hasznald-sminkelesben.htmlSzeretnél misztikus tekintetet? Akkor mindenképp próbáld ki ezt a különleges tavaszi színt, ami minden szemszínhez jól illik. Trend--Közönséges ruhákból nem volt hiány - Trendjelentés az MTV Movie Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170508-trendjelentes-az-mtv-movie-awardsrol.htmlVasárnap este tartották az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálát. Habár az igazán nagy nevek közül kevesen jelentek meg, sokkoló ruhákból ezúttal sem volt hiány. TrendOrigo30 éves lett a világ első számú divatbloggere! Hazai pályatársával, Festyvel beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20170426-30-eves-lett-a-vilag-elso-szamu-divatbloggere-chiara-ferragni-hazai-palyatarsaval-festyvel.htmlMa ünnepli 30. születésnapját Chiara Ferragni, az olasz lány, aki nyolc évvel ezelőtt elindította divatblogját, és meghódította vele a világot. Hazai pályatársa, Festy vele egy időben, 2009-ben kezdte a blogolást, amikor az emberek többségének még fogalma sem volt arról, hogy egyáltalán mit jelent ez a szó: blog. Nagyot változott azóta a világ, a blogolásból nemcsak hogy meg lehet élni, de saját kollekciót is lehet csinálni, és még a Vogue címlapjára is fel lehet kerülni, legalábbis Chiara példája ezt mutatja. De mi lehet a célja a leghíresebb magyar divatbloggernek? A Festy in Style bloggerével beszélgettünk! Trend--Így lesz tartós és csókálló a rúzsod - Tippekhttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-lesz-tartos-es-csokallo-a-ruzsod-tippek.htmlKi ne szeretne egész nap biztosan tartó piros ajkat, amivel akár még csókot is nyomhat kedvese szájára? Magyarország leghíresebb sminkmestere, Larion Oscar most elárulja a rúzsfixálás fortélyait! TrendOrigoMennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Sminktetoválás: igen vagy nem?http://www.life.hu/trend/20170418-sminktetovalas-igen-vagy-nem.htmlA tetoválás a sminkesek rémálma! Ahogy az életünk, úgy szokásaink is változnak, és ez így van rendjén. Ami tegnap még tetszett, az nem biztos, hogy holnapután, vagy akár egy év múlva is tetszeni fog, de a divat is többször megváltozik ennyi idő alatt, így minden tartós beavatkozást érdemes többször is átgondolni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.