Heti trendjelentés: égig érő modellcombok a vörös szőnyegen

modell Stella Maxwell comb Poppy Delevingne Josephine Skriver Ashley Graham vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár egyértelműen a modellcombok vitték a prímet ezen a héten, azért szexi pasikból sem volt hiány, hála Beckhaméknek! Mutatjuk is a részleteket!

Angyalok

Az új Victoria's Secret parfümjének bemutatóján jelent meg Palvin Barbi barátnője, Stella Maxwell, aki manapság Kristen Stewarttal randizgat és Josephine Skriver, aki szintén a Victoria's Secret angyala. Mindketten a tavaszi, romantikus stílust választották.

Stella Maxwell, Josephine Skriver Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Combvillantók

A héten a szintén modell Poppy Delevingne és a humorista Amy Schumer választottak oldalt felsliccelt, combvillantásra különösen alkalmas ruhákat. Amynek ráadásul a dekoltázsa is méretesre sikerült.

Poppy Delevingne, Amy Schumer Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a villantása vagányabb?

Ashley Graham kétszer

A híres plus size modellnek, Ashley Grahamnek a héten jelent meg a könyve, ennek kapcsán pedig sokat szerepelt a médiában. A héten két fekete szettet is villantott: az alakja persze mindkettőben csodás volt.

Ashley Graham Forrás: Northfoto

Melyik ruha illik hozzá jobban?

Beckhamék

David Beckham rózsaszín inget és egy csodás barna zakót viselt a King Arthur című Guy Ritchie-film európai premierjén. De nem egyedül jelent meg a sármos férj, legnagyobb fia, Brooklyn is vele tartott, aki vagányan punkosra vette a figurát. Nekünk egyébként bejön ez a stílus, de azt a kis pamacsot az álláról legszívesebben leborotválnánk.

David és Brooklyn Beckham Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.