Cherelle Neille túl szép ahhoz, hogy komoly kapcsolata legyen - Fotó!

Forrás: Instagram/chebella91 -
Cherelle Neille szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nincsen komoly kapcsolata az álomszép Cherelle Neille-nek, pedig ő próbálkozik. Elárulta, szerinte egyszerűen túl szép ahhoz, hogy megtalálja a szerelmet, ugyanis a férfiak nem veszik komolyan a kinézete miatt.

Meglehetősen szerencsétlen a szerelemben a 26 éves manchesteri bolti asszisztens, és határozott véleménye van arról, hogy miért nem talál komoly kapcsolatot. Az egyedülálló anya úgy gondolja, hogy ő egyszerűen túl szép ahhoz, hogy a férfiak komolyan vegyék.

Cherelle Neille Forrás: Instagram/chebella91

Szerinte vele csak azért állnak össze, hogy mutogassák őt a barátaiknak,

de egy igazi kapcsolatot senki nem vele képzelnek el.

Szerinte a férfiak egyszerűen megrémülnek attól, hogy jól néz ki, és nem is feltételezik, hogy esetleg van személyisége is. Cherelle Neille szerelmi életét katasztrofálisnak titulálja, és lassan már teljesen feladja a reményt, hogy valaha komoly társat talál. Szerinte a férfiak egyáltalán nem is kíváncsiak rá, csupán a kinézetére - írja a Daily Mail. Persze a közösségi oldalakra feltett fotói sem sokat segítenek rajta!

Forrás: Instagram/chebella91

A szexiskedős, fehérneműs képek sem a személyiségét hangsúlyozzák,

és a kék kontaklencséjével sem azt akarja elérni, hogy a szemébe néve lássanak egészen a lelkéig, egyszerűen fel akarja hívni magára a figyelmet, persze a kinézetével!

Forrás: Instagram/chebella91

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.