McKayla Maroney a közösségi oldalán riszál: Videó!

Forrás: Instagram -
szexi videó McKayla Maroney tornász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvételt tett közzé McKayla Maroney a közösségi oldalán. Természetesen a követői megállás nélkül a tangás popóját nézegetik. 

A 21 éves olimpiai bajnok durván kiakasztotta a szexiségmérőt. Frissen felkerült kisvideójában jól láthatjuk, egy szál fekete tangában riszálja magát az Instagramon.

Az amerikai olimpiai bajnok tornászlány pimaszul fiatal kora ellenére hatalmas sikereket ér el nem csak a sportban, hanem a férfiak körében is. Mondjuk ezzel a formás alakkal nem is csoda.

another world premiere

McKayla Maroney (@mckaylamaroney) által megosztott bejegyzés,

McKayla posztját több, mint egy millió felhasználó tekintette meg, és számtalan elismerő hozzászólást is kapott.

Senki nem tud ellenállni a fiatal lány szépségének Forrás: Instagram

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

Modellek ezreinek álmát valósította meg Palvin Barbi, aki fiatal kora ellenére hihetetlen sikereket ér el a szakmájában: legutóbb a Sports Illustrated felkérésére állt kamerák elé (nem először), és egy olyan forró hangulatú videót dobtak össze, amitől mindenkinek tátva maradt a szája. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.