Bella Hadid mindenét kivillantotta a filmfesztiválon - Fotó!

fotó szexi punci villantás Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves modell nem bízta a véletlenre: mindent megtett azért, hogy ő legyen a cannes-i filmfesztivál középpontja. 

Ahogy azt már megírtuk, megkezdődött a 70. cannes-i filmfesztivál. A neves eseményen izgalmas és erotikus jelenetek történtek, ugyanis a ceremóniamester, Monica Bellucci váratlanul csókolózni kezdett a színpadon, erről videó is készült.

Bella Hadid pedig olyan estélyi ruhát öltött, amiből gyakorlatilag mindene kilátszott. Közszemlére tette a nemi szervét és a melleit is, aminek természetesen sokan örültek.

Ez a ruha tökéletes rálátást biztosít a sztár nemi szervére Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Úgy tűnik a 20 éves amerikai modellt nem zavarta a dolog, hiszen olyan természetességgel villantott a kamerák előtt, mintha szándékosan így tervezte volna.

Szexi: Közös fotón Emily Ratajkowski és Bella Hadid - Fotó!

A két fehérneműmodell lazán pihent a homokos tengerparton: ezt az idillikus pillanatot örökítették meg. A közös fotójuktól felrobbant az internet. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.