vörös szőnyeg Emily Ratajkowski Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál nyitónapja a combokról szólt, de végül a mellhangsúlyos ruhák sem maradtak el a hét második felében. Mutatjuk is a részleteket!

Pinkek

Jennifer Beals és Dakota Fanning színésznők ezen a héten a nagyon élénk pinkre szavaztak, de egészen más stílusban. Előbbi nadrágkosztümöt választott, amit kék zsabós inggel párosított, Dakota ruhája pedig leopárd mintára hajazó fekete díszítésekkel játszott.

Jennifer Beals, Dakota Fanning Forrás: AFP

Neked bejön a pink?

Csíkok

A gazdagok és szépek egykori sztárja, Kim Matula egy többféle színben pompázó csíkos overált választott ezen a héten, míg kolléganője Jamie Chung egy hosszú ujjú, retrósárga ruhán viselt csíkokat.

Kim Matula, Jamie Chung Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Vállvillantás

A vállakat hangsúlyozó ruhák idén nyáron is hódítanak. Karrueche Tran ennek egy vagányabb, míg Jennifer Lopez az elegáns változatát mutatta be.

Karrueche Tran, Jennifer Lopez Forrás: Northfoto, AFP

Melyik stílus jön be jobban?

Cicik

Nemcsak a vállak, a cicik is előtérbe kerültek ezen a héten. Emily Ratajkowski egyébként csodálatos, nagyon is drámai ruhája a mellei közé engedett belátást, míg az izraeli celebnő, Hofit Golan egy fehér, uszályos overallban mutatta meg a kebleit.

Emily Ratajkowski, Hofit Golan Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a villantása menőbb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.